Verbeterde versie Gameboy Advance SP komt ook naar Europa

Terwijl de verbeterde versie van de Gameboy Advance SP al maanden uit was in Amerika, komt hij ook naar Europa. Op 6 oktober zal hij in de schappen liggen, en al voor 99 euro heb je er eentje. Er is weinig veranderd aan de nieuwe versie, het design is geheel hetzelfde gebleven alleen is het display helderder. De verpakkingen zijn ook vernieuwd, maar er komen geen nieuwe kleuren bij.Of we hier op zitten te wachten is de vraag. Waarom zou je een Gameboy Advance SP kopen als je beter even kan doorsparen en voor de Nintendo DS Lite gaan die én Nintendo DS spellen kan spelen én Gameboy Advance spellen. Daarnaast is ook de GameBoy Micro al een ruime tijd uit.

 1.   
  Paolo's avatar

  Vind het een beetje weggegooid geld van Nintendo, als je een beetje slim bent spaar je gewoon even door voor de DS.

 2.   
  Cirdan's avatar

  ja idd…de SP is voorbij..

 3.   
  ChielB's avatar

  Gezien de prijs zou je sneller voor de nieuwere DS gaan, maar toch spreekt die me totaal niet aan. En dat terwijl ik wel veel met m’n SP speel. Dat dual-screen en stylo-pennetje moet je maar aanspreken….

 4.   
  Eggie124's avatar

  okeej okeej mocht de ds je dan niet aanspreken dan ga je uitraat voor een psp 😛

 5.   
  PielePalle's avatar

  nou er zal vast nog wel markt voor zijn hoor. ik denk dat ouders voor hun allerkleinsten eerder nog een sp zullen kopen dan een micro of ds.

  kijk ds is te duur, en met micro kan het scherm nog snel beschadigen. de gba sp is wat dat betrefd echt een super handheld

 6.   
  Mick.W's avatar

  en reken even de ds spellen zijn goedkoper dus uiteindelijk als echte gamer (die veel games koopt)
  zal je toch met een ds goedkoper uit zijn volgens mij

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  vind het een beetje geldklopperij hoeveel gameboy advance zijn er wel nu niet

  gba
  gba sp
  gba sp verbeterde versie
  micro versie die kleine is ook een gba

  4 de zelfde handhelds inpresiepe vind het een beetje geld klopperij het kan aan mij liggen maar goed

 8.   
  G-Man's avatar

  Noujah, geldklopperij is een groot woord denk ik. Het is natuurlijk onzin om 4x dezelfde handheld uit te brengen in een net iets andere vorm, maar mensen kunnen zelf ook wel nadenken en een DS kopen ipv zo’n achterlijke GBA SP in een net ietsjes andere vorm waardoor de prijsklasse ineens verdubbeld wordt. Van gewoon naar Micro is leuk, maar bij de GBA was het gewoon té laat. Waarom brengen ze dan in godsnaam zo’n ding uit 😕 Volgens mij kan Nintendo gewoon geen afscheid nemen van hun lieftallige GBA 😛