Ditmaal het letterlijke smoelwerk van Rainbow Six: Vegas

Bij elk nieuwtje dat zich aandient over Rainbow Six: Vegas, lijkt het wel alsof iedereen er steeds meer zin in krijgt. De laatste weken zijn we werkelijk overladen met heel veel grafische pracht, maar deze woorden zullen nog wel omgezet moeten worden in daden. Dus wanneer je zometeen eropuit trekt om deze game te halen, is het misschien handig dat je weet waarnaar je moet zoeken. Wij hebben nu het echte smoelwerk van deze game voor je, namelijk de boxart.

De game speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Al daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten (Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics). Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.
Je teammaten zullen er niet voor Jan met de hele korte achternaam zijn. Ze zullen suggesties geven om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden.
Volgens Ubisoft biedt de nieuwe generatie console mogelijkheden om de AI eng goed te maken. Daarnaast zal zo als altijd een multiplayer aanwezig zijn, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

Rainbow Six: Vegas zal op 24 november verschijnen voor de Xbox 360 en PC, de PSP-versie zal ook rond die periode uitkomen. De PlayStation 3-versie verschijnt tijdens de launch van de console, in maart 2007.

 1.   
  Rhemme's avatar

  Deze ga ik echt wel halen!

 2.   
  Diede's avatar

  Gruwelijk 😀

 3.   
  R.andom H.ero's avatar

  Is dit net zo iets als GRAW, afgezien van dat je in L.V. speelt in plaats van New Mexico, want die heb ik al, anders ga ik deze ook halen

 4.   
  DARKSPEAR's avatar

  HEBBE HEBBE HEBBE HEBBE HEBBE HEBBE HEBBE