Pittoreske landschapjes op nieuwe screens LotR Online: Shadows of Angmar

Codemasters heeft zijn samenwerking met Turbine, Inc., een vooraanstaand uitgever van online entertainment met abonnementen, verlengd. Het gevolg hiervan is dat Turbine een Lord of The Rings MMORPG uit gaat brengen, getiteld The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar. Vandaag hebben we hiervan vier nieuwe screenshots.

Lord of The Rings Online: Shadows of Angmar zal de eerste en enige echte MMORPG gebaseerd op de boeken van J.R.R. Tolkien worden. The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar maakt het spelers mogelijk heroïsche legendes te creëren in de Oorlog om Midden-Aarde. Gamers zullen Tolkien’s wereldberoemde fantasiewereld ervaren om hun unieke reputaties op te bouwen en legendarische wapens te ontdekken en te gebruiken in strategische gevechten, terwijl ze alleen of met reisgenoten het avontuur tegemoet gaan.
Het spel gaat over het legendarische rijk Eriador, waar onder andere de Gouw, de Rivendel en Breeg onder vallen. Wanneer Midden-Aarde onder steeds grotere dreiging van het donkere koninkrijk Angmar staat, kunnen alleen de machtigste daden en de dapperste harten de opmars van Sauron’s wezens stoppen. Doe dit door je eigen unieke personage te maken door je kwaliteiten, klasse en ervaring te combineren. Smeed je genootschap en strijd samen tegen het kwaad met andere avonturiers in je veldtocht door Eriador. Werk als een team waarin je gebruik maakt van je verschillende talenten, vaardigheden en kwaliteiten om hier strategisch voordeel uit te halen.
De nabootsing van Midden-Aarde wordt bewoond door bekende vrienden en corrupte vijanden. Neem deel aan de strijd tegen Orcs, Trolls, Spiders, Barrow Wights en de Nazgûl. Ontmoet Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain en zelfs leden van de Fellowship zelf. Want natuurlijk zitten er buiten de personages die je zelf aan kunt maken, ook alle sterren uit het boek erin.
De strijd in Lord of the Ring Online: Shadows of Angmar wordt steeds heftiger als je om leert gaan met je vaardigheden en strategisch voordeel weet te behalen. Combineer je pogingen in verwoestende samenvallende aanvallen. Het spel beloont degenen die zich bij een groep aansluiten door gebruik te maken van een combo-systeem dat de effectiviteit van groepen en genootschappen vergroot.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is op het moment nog in ontwikkeling en zou in het tweede kwartaal van 2007 voor de PC moeten gaan verschijnen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  mastertje's avatar

  moet je hier ook per maand betalen?
  zo niet dan ga ik het misschien kopen.

 2.   
  Cirdan's avatar

  mee eens;) als ik hiervoor moet dokke koop ik deze game niet..

 3.   
  Design's avatar

  Ziet er wel vet uit! Het lijkt wat op Oblivion, maar dan online. Als ik voor deze game niet maandelijks moet betalen, haal ik hem zeker. 😉

 4.   
  Ruudjee's avatar

  ojee, Codemasters..

  Hopen dat dit een goeie game wordt EN je er niet voor hoeft te betalen.. dan haal ik m zeker! Ook al he ik nog nooit iets gezien van LotR

 5.   
  Paolo's avatar

  Ziet er goed uit kan ook zeker een goede game worden maar maandelijkse betaling zou ik jammer vinden, hoewel het best mogelijk is dat het dat wordt.

 6.   
  Mandamo's avatar

  odemasters heeft zijn samenwerking met Turbine, Inc., een vooraanstaand uitgever van online entertainment met abonnementen,

  Betalen dus.

 7.   
  mastertje's avatar

  jah maar dat hoeft niet per se met deze he 😉

  anders zou ik het echt jammer vinden.
  mooie screens trouwens 😛

 8.   
  Diede's avatar

  Doet me denken aan Fable 2 en Oblivion. Goed dus!

 9.   
  Design's avatar

  Indien je per maand moet betalen, gaat de game echt drastisch minder verkopen. De enige game waarvoor mensen tegenwoordig nog maandelijks willen betalen is WoW. Dus waarom voor deze game nog betalen als je dan evengoed voor WoW kutn gaan betalen? 🙄