Verken het heelal met nieuwe trailers van Super Mario Galaxy

Mario is al sinds het ontstaan van Nintendo één van de grootste game-helden allertijden en daarbij ook hét gezicht van Nintendo. Hij heeft al veel avonturen mee mogen maken op verschillende platformen van Nintendo. Af en toe zie je hem samen met iemand anders door de bochten van Mario Kart scheuren, hij speelt vaak de meest uiteenlopende spelletjes met zijn collega’s in Mario Party of hij gaat met hun de strijd aan in Super Smash Bros. en in zijn vrije tijd zie je hem vaak bij diverse sportverenigingen, maar dat hij ook graag eens de ruimte in gaat voor spannende uitdagingen was voor iedereen een grote verassing.


Super Mario Galaxy is de nieuwe Mario-game van Nintendo die exclusief in ontwikkeling is voor de Wii. Om nou eens te kijken hoe Mario het er vanaf brengt in het heelal heeft Nintendo enkele trailers uitgebracht. Het zijn maarliefst vier trailers en van alle vier is er een high-definition versie.

Dit is een trailer waarin Mario zich een weg door de wereld van een grote spin baant. De HD-trailer vind je hier.
In deze trailer neemt Mario het op tegen deze spin. De HD-trailer vind je hier.

In deze trailer begeeft de kleine loodgieter zich in het territorium van een gigantische robot. De HD-trailer vind je hier.
Mario is ook zo vriendelijk om even bij de gastheer langs te gaan, dat zie je in deze trailer. Hiervan is ook een HD-trailer en die vind je hier.

  1.   
    nEels's avatar

    Mooi! ..van Nintendo. 🙂

  2.   
    Nirusu's avatar

    Vet