Eerste packshots van Nintendo Wii-games duiken op

Op het moment regent het packshots. Na de eerste foto van de DVD-case van Sonic the Hedgehog voor de PlayStation 3 heeft Nintendo nu ook maar besloten de eerste boxarts van een aantal Nintendo Wii-games vrij te geven. We hebben namelijk boxarts voor je van Spongebob Squarepants: Creature from the Krusty Krab, Super Monkey Ball: Banana Blitz en The Legend of Zelda: The Twilight Princess.

Nintendo volgt met hun gamehoezen dezelfde weg als met de Nintendo Wii: simpel maar mooi. Bovenaan is een witte lijn te zien die naar rechts toe uitloopt, waar vervolgens in duidelijke taal ‘Wii’ staat afgedrukt. Hierdoor is er extra veel ruimte voor het artwork van de game zelf. De vraag is hoe duidelijk het voor de onwetende consument nog is dat het hier om een Nintendo Wii-spel gaat, maar een witte DVD-case voor alle games zou wonderen doen.


Klik op de afbeelding voor een grotere versie

 1.   
  Mick.W's avatar

  nee hier is niets mis mee

 2.   
  Rhemme's avatar

  Echt he, als al die games nou een mooie witte DVD-case gaan krijgen met dezelfde kleur als de Nintendo Wii, dan komt er nog eens zo’n mooie witte rand omheen. Soms vloeken de prints echt met het doosje eromheen.

 3.   
  G-Man's avatar

  Dit vind ik nou echt mooi! Geen felle kleurtjes die vloeken met de cover zelf, maar gewoon een mooie witte rand met het stijlvolle Wii-logo in het grijs.

  Nu ben ik nog benieuwd naar de kleur van het doosje. Fel groen voor de X360 vind ik niet zó goed geslaagd, blauwe blu-ray doosjes zijn tenminste niet fel, maar ook niet moeders mooiste, dus hier ben ik erg benieuwd naar.

 4.   
  Tha Destiny's avatar

  damn die van zelda is echt mooi 😮

 5.   
  Gast's avatar

  nou nee

  •   
   Design's avatar

   Ik vind het wel iets hebben. Slecht is het in ieder geval niet. 😉

  •   
   LennartvA's avatar

   AAh!
   Spongebob!! 😛

  •   
   nEels's avatar

   Ha wat kijkt die aap boos!

   OT: Best stijlvolle packshots, nu nog even zien hoe de rest van het doosje eruit ziet.

  •   
   Nirusu's avatar

   Veel mooier als de PS3