Laat je tegenstanders in het stof bijten in MotorStorm

Sony Computer Entertainment heeft weer een aantal nieuwe, stoffige screens rond gestuurd van MotorStorm. Deze racegame, ontwikkeld door Evolution Studio’s, laat je kennis maken met het echte ruige werk van off-road racen. Hoewel we nog wel even moeten wachten voordat we met de motoren, buggy’s, quads en rally-wagens aan de slag kunnen, zijn de flitsende screens toch alvast een leuk begin.

MotorStorm schotelt je een overweldigende off-road racing game voor, waarbij je met je voertuig moet zien te overleven in een omgeving van zand, modder, olie en veel actie. Vergeet de standaardregels van racen en de beperkingen van verschillende sterktes, kwalificaties en diverse classes. In MotorStorm strijden alle voertuigen gewoon tegen elkaar! Als speler kies je een vehikel uit de enorme reeks, variërend van motoren tot monster trucks en alles daar tussen in, en ga je de baan op in een ongeremde sprint naar de finish.

[SCREENSHOTS]

MotorStorm zal op een nog nader bekend te maken datum uitkomen voor de Playstation 3.

 1.   
  Tha Destiny's avatar

  lijkt me wel vet offline met wat vrienden
  hup jij op de quad
  hup jij op de moter
  3,2,1 strart 😆

 2.   
  ChielB's avatar

  Inderdaad, lijkt me ook zeker stoer om met diverse voertuigen door elkaar heen te racen.
  Eens leuk zo’n motorrijder pletten tussen twee monster trucks ofzo.. 😛

 3.   
  Bub’z's avatar

  dit ziet er zeker stoer uit, wel jammer dattie alleen op ps3 uikomt (k ga geen 600 euri voor een verbeterde dvdspeler betalen…)

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  @RobinB

  je heb het nu voor over de duurdrere ps3 versie he je heb ook de goedkopere die is 500 euro volgens mij.en alleen een verbeterde dvd speler dan heb jij toch echt nog geen info over de ps3 gelezen.

  dan kan ik ook zeggen dat de xbox 360 niks nieuws heeft die heeft gewoon een duale layer dvd speler

  maar ontopic

  ziet er wel goed lijkt me wel vet

 5.   
  Bub’z's avatar

  @ crimineeltje
  hmmm, ik heb nix tegen x360, ps3 whtever maar nu vind ik ze gewoon nog te duur. (en nee, het is geen verbeterde dvdspeler dat weet ik ook wel)

 6.   
  Cirdan's avatar

  ziet er vet uit;)