Ga eens met je grote hole van de green in Tiger Woods PGA Tour 07

Golf, de een zweert erbij en de ander vindt het maar een suffe bezigheid voor mensen met iets teveel geld op hun rekening. In elk geval kunnen we straks voor heel wat minder geld toch ook de nodige rondjes over de green maken met de nieuwe Tiger Woods PGA Tour. Hoewel het nog maar afwachten is of de iron-5 en wood-3 lekker in de hand zullen liggen, zijn er alvast wat screenshots vrijgegeven die al laten zien dat de game op grafisch gebied toch zeker wat vooruit is gegaan.

Tiger Woods PGA Tour 07 brengt je een nog meer gedetailleerde ervaring dan ooit tevoren. Zie en voel elke emotie dankzij de nieuwe Universal Capture technologie. Speel onder enorme druk tijdens grote toernooien, terwijl de vele toeschouwers al je slagen aandachtig bekijken. Werk jezelf omhoog in de nieuwe Carrière mode en versla de beste PGA Tour spelers ter wereld, waaronder Tiger Woods, John Daly, Vijay Singh en Ian Poulter.

[SCREENSHOTS]

Tiger Woods PGA Tour 07 zal op 27 oktbober verschijnen voor de PC, Xbox, Xbox 360, PS2 en PSP. Voor de PS3 zal de game tijdens de betreffende launch-periodes uitkomen.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Aah wel leuk spel lijkt me 😉
  speel af en toe nog steeds PGATour 06

 2.   
  Cirdan's avatar

  dit lijkt me geen fuck aan 🙄

 3.   
  Tha Destiny's avatar

  ik ben niet zo0n golfer en vindt de games al helemaal niks

 4.   
  ChielB's avatar

  Tja, je moet wel een beetje van golf houden anders zal het weinig interessant zijn.