Race jezelf naar de toekomst met Fatal Inertia

Een spel dat het op vrijwel alle Playstation-consoles erg goed heeft gedaan, is Wipeout. Lekker razendsnel racen zonder al het hedendaagse tuning-gebeuren. Uiteraard mag een dergelijke game straks op de Playstation 3 zeker niet ontbreken en deze dient zich aan in de vorm van Fatal Inertia. Hoewel het beestje een andere naam heeft, lijkt het in veel opzichten toch op het format van Wipeout, wat zeker al een positief begin lijkt te zijn. Vandaag zijn er een aantal screens uitgebracht die ons alvast laten ruiken aan de diverse mooie locaties die de game ons zal gaan brengen.

Fatal Inertia speelt zich af in de 23e eeuw en vormt een mix van street racing, demolition derbies en rally racen. Dit alles in een futuristische omgeving waar machines niet langer gebruik maken van wielen en de natuurkundige wetten alles bepalen. De nieuwe sport heet Inertia en combineert snelheid, gevechten en omgevingen die je kunt gebruiken om jezelf naar de overwinning te leiden.

[SCREENSHOTS]

Fatal Inertia zal in het eerste kwartaal van 2007 uitkomen voor de Playstation 3.

  1.   
    MaxrinAss's avatar

    oooeh mooi, jammer dat ik geen ps3 ga halen

  2.   
    defjam's avatar

    remake van f-zero egt slecht verzonnen 👿

  3.   
    ChielB's avatar

    Moet je dan per sé extreem origineel zijn om een goede game te kunnen worden? Als ze een goed concept op een goede manier doorzetten, dan lijkt me daar niks mis mee.
    Beter goed gejat dan slecht verzonnen he…. 8)

  4.   
    Gertyboy's avatar

    Weer van die iriterende checkpoints. 😕 🙄

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er vet uit hoop dat het beter is als wipout pure want dat is echt een kut spel

    ziet er wel veel belovend uitl

  6.   
    ChielB's avatar

    @Gertyboy: dergelijke checkpoints horen er nou eenmaal bij he, je moet immers wel een parcours voltooien om te kunnen finishen. 8)

    Ziet er wel lekker flitsend uit. Gewoon geen gedoe en flink racen maar! 😀

  7.   
    Cirdan's avatar

    ja vol gas! en nergens anders meer aan denken 8)