Wii Sports gaat helemaal los op nieuwe gameplaybeelden

Als er een game is die de speciale functies van de Nintendo Wii allemaal kan gaan demonstreren, is het Wii Sports wel. Vandaag hebben we een aantal nieuwe trailers, gameplaybeelden en demonstratiefilmpjes voor jullie.

Wii Sports is een game die standaard met de Nintendo Wii geleverd zal worden. In Wii Sports zul je met cartoony poppetjes binnen een cartoony setting allerlei sporten af kunnen werken, uiteraard met volop gebruik van de Wiimote en de nunchuck. Denk aan tennissen (meppen met je Wiimote), golven (slaan en putten met je Wiimote), honkballen (de bal proberen te raken met je Wiimote) en bowlen (de rolbeweging maken met je Wiimote). Uiteraard is dit alles te spelen met maximaal vier andere mensen, waardoor het echt voor een grote dosis multiplayervermaak moet gaan zorgen.

Wii Sports zal niet in de winkel te koop zijn, maar standaard met elke Nintendo Wii geleverd worden.

De compilatie van 6MB waarin alle sporten even aan bod komen is hier te bekijken. Daarnaast is er ook nog gameplayfootage over het boksspel en een demonstratie over de mode waarin je moet bowlen.

 1.   
  Headdy NL's avatar

  Haha Dat word dikke LOL 🙂

 2.   
  just_chris's avatar

  eigenlijk koop ik juist voor dit soort dingen een wii, lekker veel lol met je vriende! prachtige uitvinding, wii sports.. GO NINTENDO

 3.   
  dymphie's avatar

  ja komop zeg dit is gewoon een soort demo om de mogelijkheden van de wii te tonen wat mij betreft hebben ze hun woord niet gehouden 250 euro voor een geupgrade gamecube met een simpel spelletje bij,het is gewoon duur een xbox 360 core zal dan ook 250 euro kosten maar geeft games in hd weer dus als dat vergelijkt is dit gewoon een duur simpel toestel.
  ze hadden hem voor 200 euro moeten verkopen zonder ”game” bij.het feit dat ze als enige op de markt per verkochte console winst maken zegt al genoeg een ps3 kost het dubbele en daar maken ze nog flink verlies op dus wat zit er in de wii: achterhaalde technologie (behalve de wii-mote natuurlijk) DUS…. TE DUUR
  ze hebben ons weer goe liggen eerst 180 euro dan 220 euro en nu 250 euro…..80 euro meer dan de Jappaners!!!