Lol met een fotoalbum in nieuwe trailer Wii Photo channel

In een eerder bericht kun je lezen over welke mogelijkheden de Nintendo Wii beschikt. Eén van die mogelijkheden is het Photo-channel. Daarmee kun je snel en makkelijk foto’s laden vanaf een geheugenkaartje die je zo in de Wii kunt steken. Je kunt de foto’s net als in een photoshop op allerlei manieren bewerken en leuke creaties mee maken. Behalve dat kun je ook nog filmpjes bekijken vanaf een geheugenkaartje en daarmee zelfs leuke spelletjes spelen.

Hier vind je een trailer van een demonstratie die Nintendo gegeven heeft over het Photo-channel.

 1.   
  japo16's avatar

  nou met dat programma ga ik me foto niet editen man je kan aleen maar een muziekje en een *puzzel spelletje doen en nog wat meer spelletjes het lijkt wel van die standaart windows programma’s maar ja leuke extra optie maar dat is ook alles en hun zeggen van dat de pc moet laden en zo de wii doet het zelfde maaar dan op een andere manier!

 2.   
  G-Man's avatar

  Maar de Wii doet het sneller omdat die er niet allemaal andere zooi bij moet laden 😉 Als ik Adobe Photoshop open krijg ik eerst een sloom laadscherm, dan krijg ik een scherm met updates. Dan kan ik het plaatje bekijken (eindelijk) en dan moet ik de PC opnieuw opstarten omdat de updates geïnstalleerd zijn. Dan weer opnieuw programma opstarten enzovoorts… De Wii heeft alleen een geheugen-kaartje nodig die je erin steekt en dan moet je de Wii alleen nog maar aanzetten en de rest gaat vanzelf. Het duurt ook minder lang door de technologie van de CPU (dat zegt die gast ook).

 3.   
  Koen's avatar

  Misschien zie je de fotos, maar voor de rest kun je er ook niks mee, niet versturen, niet bewerken

 4.   
  G-Man's avatar

  Wat bedoel je precies? Zoals je hier kunt lezen kun je met het Photo channel onder andere foto’s bewerken door bijvoorbeeld een platje, een bril, erop te plakken. Of is dat niet wat je bedoelt?

  Verzenden kan inderdaad niet, voor zover ik weet.

 5.   
  japo16's avatar

  abo photoshop is een sloom proggie wat ik niet mag met dit programma (op de wii) kan je net zo veel als editen als paint (nog minder zelfs) en paint laad helemaal niet langzaam 😛 ooh ja je kan bij de wii ook nog een muziekje op de achtergrond zetten en als je het wilt versturen moet je het weer op camara zetten pc ff in 20 sec. opstraten fff e-mail klaar duurt dat nou lang? ja op die 368 pc daar wel denk ik 😛

 6.   
  Copyc@t's avatar

  Och zoiets gaat straks ook gewoon op de PS3 en aangezien de kracht van die processor bent ik echt benieuwd hoe snel dat gaat en wat voor een kunstjes je daarmee kunt uithalen.

  Leuk zoiets maar als ik fotos aan mijn familie of vrienden wil laten zien, ik heb ze gebrand op een DVD alle foutjes op de PC eruit gehaald , pleur de DVD in mn DVD speler en voila[ het zelfde bereik ik wat op de Wii en straks de PS3 ook kan. Even snel en makkelijk, dus de vergelijking die die Nindie gast maakt is een beetje eenzijdig. 🙄