Samus oefent met Wiimote in gameplaytrailer Metroid Prime 3: Corruption

Metroid is al jarenlang een hoog gewaardeerde shooter. Nadat het een tijdje stil is geweest rond de serie, bracht Nintendo de nieuwe game Metroid Prime uit op de GameCube. Inmiddels is er alweer een tweede deel van uitgebracht en is Nintendo druk bezig met een derde deel, Metroid Prime 3: Corruption. Dit deel zal een Wii-exclusive worden die natuurlijk optimaal gebruik gaat maken van de Wii-mote wat verassende gameplay-elementen kan opleveren.


In een eerder bericht kun je lezen dat Metroid Prime 3: Corruption wordt uitgesteld, maar dat is natuurlijk geen reden om stil te blijven zitten. Vandaag heeft Nintendo namelijk een gloednieuwe trailer uitgebracht waarin vooral de gameplay en de besturing met de Wiimote naar voren komen. De trailer duurt 11:40 minuten.

Klik hier om de trailer te bekijken.

  1.   
    TotalPicnic's avatar

    die goser maakt nog vaak fouten met die controllers, mischien hadden ze daar nog iets meer tijd (veel meer dus) in kunnen stoppen.

  2.   
    SCORPIONSOLDIER's avatar

    die gast maakt inderdaad een paar fouten (heb niet alles gezien tot de lift) maar dat locking systeem lijkt me logisch dat je dat doet met de wii-mote en niet met de nunchuck
    dus mssn hadden ze iemand anders de demo moeten laten doen

  3.   
    G-Man's avatar

    Hahaha! Die gast moet gewoon wat meer oefenen ๐Ÿ˜› Het ziet er niet bepaald moeilijk uit, dat locking-systeem. Begrijp trouwens wel dat hij ook duidelijk verslag moet doen over de game terwijl hij ermee bezig is. Hij kan beter iets vertellen en dรกn laten zien wat hij bedoeld. Niet allebei tegelijk, want dat werkt niet.

    Aan het einde van het filmpje valt ie zelfs van het platform af… DOH! ๐Ÿ˜†

  4.   
    Eggie124's avatar

    de wii is leuk maar dit lijkt e toch niet alles ik vind gamen et een standaart controler niet erg ๐Ÿ˜‰

  5.   
    Ruudjee's avatar

    Omfg, is die Wii-mote echt zo moeilijk te handelen.. of is hij scheel?
    Mja, k wil het zelf ook wel ns proberen..

    Wii want more, Wii want more ๐Ÿ˜€