Niet een momentje rust tijdens je vakantie op screens Just Cause

Met de auto, met de trein, met het vliegtuig of met de boot, allemaal hele normale manieren om met vakantie te gaan. Maar aan een parachute? We hebben de hoofdpersoon uit Just Cause al vele malen aan een doek uit de lucht zien komen, maar aan een parachute op vakantie? Dat zou toch zeker niet? Boek nu alvast je reisje met Transavia bij piloot Joris Romeyn, met afzet op het strand per parachute.

In Just Cause speel je CIA-agent Rico Rodriguez, die de corrupte en WMD-verzamelende regering van San Esperito omver moet werpen. Ook hier kun je gaan en staan waar je wilt en de hulp van de verschillende partijen die van het landje een kruidvat hebben gemaakt inhuren. San Esperito bestaat uit 1225 vierkante mijlen bergen, jungles, stranden, steden en dorpjes, die je te land, over zee en via de lucht kunt bezoeken, uiteraard met verschillende voertuigen. De ontwikkelaar, Avalance Studios, wil van Just Cause een realistische game maken, waar je als gamer met je eigen creativiteit te werk kunt gaan. Jij bepaalt dus de actie. Verder ben je niet gebonden aan onzichtbare muren of beperkingen en kan je San Esperito helemaal verkennen, zonder dat er ook maar enige laadtijd aan te pas zal komen.

Just Cause zal op 22 september verschijnen voor de PC, Playstation 2, Xbox en Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Dit wordt echt een geweldig spel, de map is gigantisch groot en de sfeer is echt geweldig en natuurlijk maakt het skydiven het helemaal af ๐Ÿ˜† Deze ga ik zeker kopen 8)

 2.   
  Cirdan's avatar

  check eerst de demo maar

 3.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Heb ik allang gedaan 8)

 4.   
  Rhemme's avatar

  Hmm toen ik de demo speelde werd ik er juist minder enthousiast over, het voelde gewoon allemaal een beetje krakkemikkig aan.

 5.   
  Cirdan's avatar

  ja daarom;)

 6.   
  J-Loco's avatar

  idd

 7.   
  wesleyjaja's avatar

  kut game, slechte rip-off

 8.   
  Diede's avatar

  Hij is niet eens uit dus hoe kun je dat nou zeggen. Het spel is lomp, en de demo had zo zijn minpuntjes. Over ongeveer 14 dagen kun je de review verwachten!

 9.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Ik moet wel zeggen dat ik de pc demo een stuk minder vond qua besturing dan de xbox360 demo. Hebben jullie dat ook opgemerkt?

 10.   
  LennartvA's avatar

  @Diede, Ik wacht op de review!
  Want of COD3 of Just Cause word mijn nieuwe spel.

 11.   
  Rijstekorrel's avatar

  ziet er echt kk vers uit maar demo ik wist niet dat er een demo was waar ๐Ÿ˜†

 12.   
  Mandamo's avatar

  http://www.gamersnet.nl/demos/demo.php?id=748

  Daar misschien? ๐Ÿ™„

 13.   
  Rijstekorrel's avatar

  heb hem al effe gegoogeld.maar ik wist helemaal niet dat er een demo was

 14.   
  n00kie's avatar

  ‘k vond de demo nieteens zo heel slecht.. maar ik met mijn slechte game kennis… ‘k heb er nog best wel lol mee gehat.. ๐Ÿ™„

 15.   
  Design's avatar

  De demo is best wel goed en leuk, alleen is de besturing op PC heel gevoelig. Hopelijk veranderen ze dat nog wat. Kan best nog een goede game worden. ๐Ÿ˜‰