Het zonnige Miami in beeld op nieuwe screenshots GTA: Vice City Stories

Grand Theft Auto: Vice City Stories is onlangs nog twee weken uitgesteld en zal nu pas op 3 november verschijnen voor de PlayStation Portable. Desondanks hebben we vandaag wat beter nieuws voor jullie, namelijk een elftal nieuwe screenshots. Kijk en geniet!

De hoofdpersoon van Grand Theft Auto: Vice City Stories is Victor ‘Vic’ Vance, de broer van Lance Vance uit het orginele Vice City. Hij heeft vroeger bij de marine gediend en de game speelt zich af in 1984, dus twee jaar voor de gebeurtenissen in Vice City. In tegenstelling tot Grand Theft Auto: Liberty City Stories is de stad van Vice City Stories wel veel groter dan in de game die vier jaar geleden al eens verscheen, Miami is namelijk verdubbeld. Ook is je bewegingsvrijheid in de game vergroot, zo is het weer mogelijk te zwemmen en zijn er ook jetski’s en helicopters aanwezig. Daarnaast zijn er uiteraard een heleboel nieuwe wapens en voertuigen, waarvan de scooters en motoren ditmaal makkelijker te besturen zijn.
Verder biedt de game vanzelfsprekend een heleboel nieuwe missies die een stuk complexer zullen zijn dan in Liberty City Stories. Verwacht dus niet persé moeilijker opdrachten, maar zeker wel veelzijdiger en uitdagender opdrachten. Voor meer info kun je ook de preview lezen.

Grand Theft Auto: Vice City Stories zal vanaf 3 november in de winkels liggen, exclusief voor de PSP.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  epicawarrior's avatar

  wanneer komt san andreas stories 😀 😉

 2.   
  Mick.W's avatar

  ik hoop dat ze voor het 3de deel een andere stad tevoorschijn toveren

 3.   
  Rhemme's avatar

  Liberty City Stories kwam eind vorig jaar uit, Vice City Stories eind dit jaar. Logischerwijs zal San Andreas Stories dan eind 2007 volgen.

 4.   
  Mandamo's avatar

  tegelijk met GTA IV dus.

 5.   
  Rock-in's avatar

  Dat word een PS2 versie 🙂 Volgens word er in dit deel veeeel opgeblazen sommige gebouwen waren er niet in Vice City

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  neem hem zeker wel.en hij zal daarna ook nog op de ps2 wel komen denk ik dan neem ik hem ook 😛