Grootschalige oorlog op nieuwe screenshots Medieval II: Total War

In Medieval II: Total War zal je net als in de eerdere delen weer legers op moeten bouwen, kastelen bouwen en je tegenstanders laten zien waarom ze niet geboren hadden moeten worden. In dit deel zal je de strijd nog heftiger ervaren en zal je met nog meer manschappen tegelijk de strijd aan kunnen gaan. Vandaag hebben we een tiental nieuwe screenshots.

Rome: Total War was volgens velen het beste strategiespel van 2004, en misschien wel aller tijden. Met het uitbereidingspakket Rome: Total War – The Barbarion Invasion werd het spel alleen maar uitgebreider, maar nu heeft The Creative Assembly aangekondigd alweer met een nieuw deel in de Total War serie bezig te zijn.
Medieval II: Total War zal het vervolg op Medieval: Total War uit 2002 zijn. Of het hier om een remake van deze game gaat, met de nieuwe strategische mogelijkheden uit Rome: Total War, is niet duidelijk. Wel is al zeker dat je in deze real-time strategygame wederom met duizenden en duizenden soldaten kunt vechten.
Medieval II: Total War zal Middeleeuwse ridders, paarden en kastelen hebben. Je hebt wederom de mogelijkheid om deze kastelen doormiddel van tactische belegeringen over te nemen.

Medieval II: Total War moet vanaf 3 november in de winkels liggen voor de PC.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Tha Destiny's avatar

  8) wreed 8)

 2.   
  Mandamo's avatar

  Nice! 8) Ik wacht hier echt al een tijd op!

 3.   
  Cirdan's avatar

  lekker:D deze game moet ik hebben!

 4.   
  Design's avatar

  Nice! 😮 Hebben die handel! 😀