Samus knalt in de ruimte op screens Metroid Prime 3: Corruption

Hoewel we gisteren nog het trieste nieuws hadden dat Metroid Prime 3: Corruption is uitgesteld naar 2007, is er vandaag en schrale troost. We hebben namelijk twee nieuwe screenshots voor jullie. En hoewel ze er alleraardigst uitzien blijft het natuurlijk een groot verlies van een mooie launchtitel.

Samus Aran keert terug in Metroid Prime: Corruption voor de Nintendo Wii. Uiteraard maakt de game volop gebruik van de Wiimote en de Nunchuck, aangezien het gehele richtsysteem gebaseerd is op de motion sensor. Want er zal zeker wat geknald worden in deze nieuwe action/adventure. Sector Zero van de basis van de Galactic Federation is namelijk doelwit van een stel Space Pirates, en Samus moet de powercentrale van het ruimtestation opnieuw opstarten om de afweersystemen te activeren. De Pirates worden echter geleid door Dark Samus en ze gaan op plundertocht over vele planeten om aldaar Phazon-zaad uit te strooien, om de planeet te corrumperen en uiteindelijk over te nemen. Uiteraard moet jij als Samus een heel trits planeten verkennen en deze zaden vernietigen…

Metroid Prime 3: Corruption zal dus pas in 2007 in de winkels liggen, exclusief voor de Nintendo Wii.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  dat ziet er wel goed uit

 2.   
  Tom's avatar

  Maar erg veel vooruitgang hebben ze niet geboekt. Dit ziet er niet veel beter uit als Metroid Prime 1/2. Dat is ook enigzins te begrijpen, want die games waren voor hun tijd zó focking mooi!

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  @Crimineeltj

  ik weet het niet ik heb geen gamecube en ik hoef er ook geen 1 😛

 4.   
  Fawaka-W's avatar

  lijkt veel op de GC