Donkey Kong Bongo Blast ook de overstap naar de Wii gemaakt?

Nintendo kondigde de afgelopen E3 naast allerlei interessante Wii-games ook nog twee exclusieve toppers in spe aan voor de Gamecube, namelijk Super Paper Mario en Donkey Kong Bongo Blast. Nadat Super Paper Mario al was verschoven naar de Nintendo Wii, lijkt Donkey Kong Bongo Blast nu ook datzelfde lot te hebben.

Een alerte redacteur van de Amerikaanse gameswebsite IGN.com merkte namelijk de game Donkey Kong Barrel Race op, op een officiele releaselijst voor de Nintendo Wii. Na verder vragen bleek deze game dezelfde features te hebben als Donkey Kong Bongo Blast. Mocht dat zo zijn, dan is de Gamecube bij deze nu toch echt dood verklaard.

 1.   
  nEels's avatar

  Jammer jammer jammer, en ik dacht nog wel dat Nintendo op een waardige manier afscheid nam van de Gamecube met de potentiële topgames van Mario en Donkey Kong. Als dit waar is dan kan die Gamecube nu wel bij het grofvuil, of in de vitrinekast.

 2.   
  Rhemme's avatar

  Nogal jammer inderdaad, dit voelt een beetje als blij maken met een dode mus.

  Leuk je weer eens te zien rondhangen op GN by the way, hoe gaat ’t met de sthoeipoehws? 😛

 3.   
  nEels's avatar

  Hahaha, hoe lang zal ik dat ‘stoeiwphoews’ nog blijven horen?! 😛 Tja die poes is iig verleden tijd. En ja, ik check af en toe GN weer ’s nu er weer wat staat te gebeuren in de game-wereld. 🙂