Metroid Prime 3: Corruption verschoven naar 2007

Metroid Prime 3: Corruption zou een van de grote launchtitels voor de Nintendo Wii moeten worden. Nu bereikt het bericht echter onze oren dat de game van een launch in november 2006 is verschoven naar 2006. Men was namelijk nog lang niet tevreden met het richtsysteem en gaat voor kwaliteit boven kwantiteit. Wanneer in 2007 die releasedate dan precies is, kon Nintendo nog niet vertellen.

Samus Aran keert terug in Metroid Prime: Corruption voor de Nintendo Wii. Uiteraard maakt de game volop gebruik van de Wiimote en de Nunchuck, aangezien het gehele richtsysteem gebaseerd is op de motion sensor. Want er zal zeker wat geknald worden in deze nieuwe action/adventure. Sector Zero van de basis van de Galactic Federation is namelijk doelwit van een stel Space Pirates, en Samus moet de powercentrale van het ruimtestation opnieuw opstarten om de afweersystemen te activeren. De Pirates worden echter geleid door Dark Samus en ze gaan op plundertocht over vele planeten om aldaar Phazon-zaad uit te strooien, om de planeet te corrumperen en uiteindelijk over te nemen. Uiteraard moet jij als Samus een heel trits planeten verkennen en deze zaden vernietigen…

Metroid Prime: Corruption zal dus pas in 2007 in de winkels liggen, exclusief voor de Nintendo Wii.

  1.   
    nEels's avatar

    Ik heb liever een geweldige game die wat later verschijnt, dan een spel dat nog niet helemaal af is al op launch-dag verkrijgbaar is. Goede zet van Nintendo dus, al is het natuurlijk jammer voor de mensen die niet meer kunnen wachten tot het spel uit is.

  2.   
    SCORPIONSOLDIER's avatar

    van november 2006 naar 2006 😛
    is wel balen maar zolang ze de extra tijd maar goed besteden