Zet je zonnebril op voor Bliss Island op de PSP

Vandaag maakte Codemasters bekend dat ze een nieuwe game in ontwikkeling hebben voor de PSP. In deze game, genaamd Bliss Island, zul je worden geconfronteerd met een flinke dosis aan minigames en puzzels. Bliss Island wordt ontwikkeld door Pompom Software, onder andere de makers van Space Tripper en Mutant Storm. Bliss Island is echter geen nieuw concept, maar bestaat al langer als webgame en er is een PC-versie van.


Bliss Island is een erg toegankelijke puzzelgame, waarin je met slechts de analoge stick en de actieknop spelers kunt keren, racen, aanvallen, verdedigen en kleine schattige wezentjes door minigames moet leiden. Jij bestuurt Hoshi the Zwooph, een schattig blauw wezentje dat met zeer grote precisie luchtwolkjes kan plaatsen. Met goede timing kan de speler met deze luchtwolkjes objecten naar bepaalde doelen sturen om zo een level uit te spelen. In Bliss Island worden je zenuwen, timing en precisie goed op de proef gesteld in minigames waarbij je bijvoorbeeld fruit in een hongerig wezen moet gooien, bloemen moet redden of gewoon rotsen kapot moet slaan.

De game bevat maarliefst 80 verschillende uitdagingen die allemaal via een WLAN multiplayer-optie te spelen zijn en zal in de winter uitkomen. Voor mensen die zolang niet kunnen wachten is er hier een trial (60 minuten) van de PC-versie te vinden.

Meer Bliss Island

5/2/2007Bliss Island 0
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren