Twee trailers uit het trailerpark van Grand Theft Auto: Vice City Stories

Grand Theft Auto: Vice City Stories is onlangs nog twee weken uitgesteld en zal nu pas op 3 november verschijnen voor de PlayStation Portable. Desondanks hebben we vandaag wat beter nieuws voor jullie, namelijk twee trailers uit de game.

De hoofdpersoon van Grand Theft Auto: Vice City Stories is Victor ‘Vic’ Vance, de broer van Lance Vance uit het orginele Vice City. Hij heeft vroeger bij de marine gediend en de game speelt zich af in 1984, dus twee jaar voor de gebeurtenissen in Vice City. In tegenstelling tot Grand Theft Auto: Liberty City Stories is de stad van Vice City Stories wel veel groter dan in de game die vier jaar geleden al eens verscheen, Miami is namelijk verdubbeld. Ook is je bewegingsvrijheid in de game vergroot, zo is het weer mogelijk te zwemmen en zijn er ook jetski’s en helicopters aanwezig. Daarnaast zijn er uiteraard een heleboel nieuwe wapens en voertuigen, waarvan de scooters en motoren ditmaal makkelijker te besturen zijn.
Verder biedt de game vanzelfsprekend een heleboel nieuwe missies die een stuk complexer zullen zijn dan in Liberty City Stories. Verwacht dus niet persΓ© moeilijker opdrachten, maar zeker wel veelzijdiger en uitdagender opdrachten. Voor meer info kun je ook de preview lezen.

De eerste trailer, ‘Trailer Park’ is 3.5MB groot en hier te downloaden. De tweede trailer ‘Military Vehicles’, is 4MB en hier te bekijken.

Grand Theft Auto: Vice City Stories zal vanaf 3 oktober in de winkels liggen, exclusief voor de PSP.

 1.   
  Cirdan's avatar

  ziet er zeker goed uit voor de PSP:D

 2.   
  Design's avatar

  Helemaal mee eens! πŸ˜€

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  en voor de gene die liever de quiktime versie willen waaronder ik πŸ˜›

  trailer 1

  trailer
  2

  maar ziet er zzeker goed uit voor de psp dit word een topper πŸ˜€

  die 1ste trailer is trouwens niet nieuw die staat al een tijdje op de officele site van vice city stories

 4.   
  Rock-in's avatar

  NIET WEER ZO’N GARE RHINO ! Voor de rest ziet het er goed uit πŸ˜€

 5.   
  epicawarrior's avatar

  wanneer zal san andreas stories uit komen πŸ˜‰