Project Gotham Racing 4 indirect bevestigd door Peugeot

De Project Gotham Racing-games zijn natuurlijk een van de systemsellers van de Xbox-platformen, en met hun inventieve kudos-systeem, geweldige graphics, goede physics en natuurlijk een heel arsenaal aan auto’s is dat eigenlijk ook wel logisch. Peugeot brengt nou niet dagelijks een auto uit die je een-twee-drie terug zou verwachten in een snelle racegame, en daarom heeft dit Franse automerk een wedstrijd uitgeschreven, en daarmee tegelijk ook Project Gotham Racing 4 bevestigd.

In de wedstrijd, die hier (Frans) te bezichtigen is, kun je zelf je eigen Peugeot-auto ontwerpen. Eisen zijn natuurlijk wel dat ze aan de traditionele Peugeot-stijl voldoen maar daarnaast natuurlijk ook behoorlijk vlot, futuristisch en natuurlijk snel moeten zijn. Het ontwerp van de winnaar zal in de game worden verwerkt.

Volgens deze prijsvraag zal Project Gotham Racing 4 exclusief voor de Xbox 360 verschijnen, maar anders hadden we ook niet verwacht. De game komt waarschijnlijk niet eerder uit dan eind 2007, aangezien Bizarre Creations minimaal twee jaar werkt aan een nieuwe PGR-titel.

 1.   
  Pepperonie's avatar

  Ga aan die wedstrijd meedoen, het lijkt me wel grappig.

 2.   
  TotalPicnic's avatar

  moet je dan een schets ofzo uploaden of moet je ook zo’n animatie kunnen creeeren?

 3.   
  snuifski's avatar

  Ik begreep dat bizarre creations pgr3 hadden afgerushed om hem tegelijk met de launch van de 360 te brengen maar ondertussen al met pgr4 bezig waren zoals pgr3 had moeten zijn dus denk dat hij eerder uitkomt.