Anthony en Carter slammen de ring kapot in nieuwe screens NBA Street v4

In de begindagen van de PlayStation 2 kwam Sony op de proppen met NBA Street. Deze doldwaze game vol brute trucjes, keiharde dunks en veel humor werd een groot succes en was tevens de basis voor die andere ‘Street’-games, FIFA Street en NFL Street. In de lente van volgend jaar maakt de serie ook de overstap naar next-generation, NBA Street v4 zal namelijk uitkomen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

NBA Street v4 moet deze streetball-serie naar een hoger niveau tillen. De steeds populairder wordende sport, onder andere door de mixtapes van het basketballmerk And1, moet nu echt perfect vertaald worden naar bits en bytes. De game neemt al je favoriete NBA-spelers mee naar de pleintjes in allerlei delen van de States en laat ze spelen met de zwaartekracht door geweldig hoge dunks, enkelbrekende trucjes en vele spectaculaire dingen. Zo zal de GameBreaker weer terug zijn, om voor een superhoge combinatiedunk tussen verschillende spelers te zorgen.
Ook is er weer een carrieremodus aanwezig die je je eigen basketballer laat maken en met hem de Verenigde Staten over reist om daar langzaam aan de koning van de streetball te worden. De gameplay is makkelijk op te pakken, maar moeilijk om te beheersen en verwacht snelle 3-tegen-3 actie. Daarnaast is deze game ook online te spelen op de Xbox 360 of PlayStation 3.

NBA Street v4 zal in de lente van 2007 verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Rhemme's avatar

  Oooooooh Baby. ๐Ÿ˜€

 2.   
  Kostya's avatar

  Ziet er goed uit, maar ik vind dat NBA Street vaak goed uitzag.

 3.   
  Ruudjee's avatar

  Ziet er aardig uit, alleen nix speciaals ๐Ÿ˜‰
  Heb wel veel plezier beleefd aan NBA street v3.. hopelijk wordt deze goed, of nog beter zelfs

 4.   
  Recon's avatar

  Wat maakt McGrady op screen 5 voor een gebaar? o.O

 5.   
  n00kie's avatar

  Whahahha lol ๐Ÿ˜‰ ‘k heb niet zo met basketball games.. veel te eentoonig en verveelt heel ergh snell… ๐Ÿ˜ฎ verder best wel paintachtigh grafix stijlte ๐Ÿ˜‰