Enchanted Arms komt ook naar de PlayStation 3 getoverd

Enchanted Arms is een Role-Playing Game die vooral in Japan hoge ogen heeft gegooid. Ubisoft heeft bekendgemaakt de game ook naar de Verenigde Staten en Europa te gaan brengen, en binnen enkele weken moet dit spel in de winkelschappen liggen, exclusief voor de Xbox 360. Maar nu heeft het Japanse gamesmagazine Famitsu bekendgemaakt dat de game ook naar de PlayStation 3 zal komen. In Japan en de Verenigde Staten zal hij in november verschijnen, maar aangezien de console hier is uitgesteld zal het voor ons niet eerder dan maart 2007 worden.

In Enchanted Arms staan zogenaamde ‘Golems’ centraal. Dit zijn artifacten die lang geleden door de mensen werden gemaakt om als legermacht te dienen. De Golems keerden zich echter tegen de mensheid, en begon aan een grootschalige verwoesting van de aarde. Vlak voor het einde stopten ze hier echter op onverklaarbare wijze mee, de mensheid overwon en sloot ze op onder de steden die ze herbouwden. Daarna werden er een aantal nieuwe Golems geschapen, ditmaal met vredelievende krachten.
De hoofdpersoon uit het verhaal, Atsuma, breekt perongeluk een zegen waardoor de gevaarlijkste Golem vrijkomt: de Queen of Ice. Samen met zijn vrienden Touya, Makoto, Karin en Raiga moet hij, met hun eigen legertje van Golems aan hun zijde, dit kwaad vernietigen en vechten in de oorlog tegen de Queen of Ice. De game ontpopt zich als een soort Pokemon, met monsters die je onder je hoede hebt en die turn-based aanvallen kunnen doen. Naast een behoorlijk uitgebreide singleplayermode zal er ook online ten strijde kunnen worden getrokken, op Xbox Live en het online netwerk van de PlayStation 3.

Enchanted Arms moet hier morgen (8 september) in de winkels liggen voor de Xbox 360, voor de PlayStation 3 verschijnt hij in maart 2007 als launchtitel.

 1.   
  Lasso's avatar

  Binnen enkele weken al. Zozo, die houden de vaart erin.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  zeker goed toch 😀

 3.   
  Design's avatar

  Vet! 😀