De lekkere wijven en minigames van Dead or Alive: Xtreme 2 in beeld

De vechtserie Dead or Alive is uiteraard bekend om zijn vechtende babes, maar een drietal jaar geleden kwam voor de Xbox ook Dead or Alive: Xtreme Beachvolleyball uit. Hierin werden de chicks op een vakantie gezet op een zonovergoten eiland, om aldaar maar aan het beachvolleyballen te slaan. Dat succes willen Tecmo en vooral Kleenex nog eens lichtjes overdoen, met het vervolg; Dead or Alive: Xtreme Beachvolleyball 2 voor de Xbox 360. Vandaag hebben we drie nieuwe trailers waarin de minigames te zien zijn die de wulpse dames kunnen doen.

Dead or Alive: Xtreme Beachvolleyball 2 lijkt niet teveel verandering te gaan tonen ten opzichte van zijn voorganger. Alweer worden de chicks uit Dead or Alive 4 op een vakantie gezet en word hen na al het benen breken, ribben inslaan en ruggenwervels kraken een welverdiende rust gegund op het eiland van Zack. Ook nu weer is het mogelijk om met de babes te gaan beachvolleyballen, maar daarnaast zitten er wederom een heleboel minigames in het spel. Wat dacht je bijvoorbeeld van jetskieen of balanceren op een luchtbed? Wat is het leven met Dubbel D toch zwaar…
Daarnaast is het uiteraard ook weer mogelijk om allerlei bikini’s, zonnebrillen en andere accessoires voor je virtuele Barbie te verzamelen.

We hebben drie verschillende trailers voor jullie. Allereerste de ‘Butt Battle’-trailer in een gewone versie (12MB) en een High Definition-versie (35MB). De Jetski-trailer heeft ook een standaard uitvoering van 14MB en eentje in High Definition van 40MB. In de laatste trailer wordt zowel in de normale (12MB) als de High Definition-versie (36MB) gevolleybalt.

Dead or Alive: Xtreme Beachvolleyball 2 moet eind 2006 in de winkels liggen.

  1.   
    Wouter's avatar

    boeie