Lekker ballen in nieuwe gameplaytrailer van FIFA 2007

Nu de 2006 FIFA World Cup alweer een tijdje voorbij is en het internationale voetbal geen voorpaginanieuws meer is, is het tijd voor Ronaldinho, Rooney, Toni en alle andere spelers om zich op hun dagelijkse werk te concentreren: het behalen van overwinningen met hun eigen clubs in FIFA 07. Vandaag is er van deze nieuwste FIFA-game een nieuwe trailer vrijgegeven.

Dankzij de nieuwe geavanceerde kunstmatige intelligentie nemen je spelers realistische beslissingen, zoeken ze de ruimte op en passen ze levensecht. De gameplay-engine is ingrijpend vernieuwd. Je moet nu een realistische tactiek toepassen, realistische beslissingen nemen en als een echte speler denken om wedstrijden te winnen. Verder is er een compleet nieuwe physics engine aangemaakt voor de bal. Deze zal niet meer ‘aan je voet plakken’ zoals in vorige delen het geval was, maar je zult echt goede passes moeten geven en een goede balbehandeling moeten hebben, anders stuitert de bal zo van je voet af. Elke fout die je maakt zal ook echt j贸uw fout zijn. Elke goede actie die je maakt is ook echt j贸uw verdienste.
Ook het speltype Coach is drastisch bijgewerkt en verbeterd. Durf jij de uitdaging aan? De transfersommen voor spelers en hun salarissen zijn nu realistischer dan ooit. Elke beslissing van het bestuur heeft nu nog meer effect op de spelers en hun spel. De CPU neemt nu nog slimmere beslissingen voor de coach van de tegenstanders, want iedereen wil die beker graag veroveren.

De trailer is 10MB groot en hier te bekijken. Er is helaas nog geen HD-versie beschikbaar.

FIFA ’07 zal aan het einde van deze maand verschijnen voor de PC, PS2, Xbox, Xbox 360, GameCube, PSP en Nintendo DS.

  1.   
    ChielB's avatar

    Het wachten is op de echte impressies van de demo…. 8)

  2.   
    Design's avatar

    Zit ik inderdaad ook vol ongeduld op te wachten. Nu moet ik wel zeggen, die trailer ziet er wel damn goed uit. 8) 馃槈