Kratos laat zijn spierballen zien op nieuwe screens God of War II

Het is alweer een tijdje geleden dat er beelden van God of War II vrijkwamen, maar gelukkig is het vandaag eindelijk eens een keer anders. Vandaag zijn er weer zeven spiksplinternieuwe screenshots vrijgegeven waarop echt te zien is dat God of War II nóg mooier en hopelijk nóg beter zal gaan worden dan zijn voorganger. Voor meer informatie over het het eerste deel uit deze trilogie kan je hier de review lezen.

Divine Retribution betekent vrij vertaald ‘Goddelijke Wraak’. Mensen die God of War op Hard mode hebben uitgespeeld krijgen hiermee misschien al een idee waar dit tweede deel over gaat. Bonusmateriaal gaf namelijk al verschillende hints voor een tweede deel. Hieronder vielen de volgende plots: als eerste Kratos’ broer, die als kind al te zwak was om uit te groeien tot volwaardig soldaat en daarom aan zijn lot overgelaten werd. In de hel groeide hij uit tot een kwaad soort duivel en wil wraak op zijn broer, die hem in de steek liet. Zeer waarschijnlijk als vervolg dus. Een tweede mogelijkheid is dat Kratos’ moeder, vlak voor haar dood, op Kratos’ vraag wie zijn vader was, ‘Zeus’ antwoordde. Kratos is hierom uiteraard kwaad gezien het feit dat zijn bloedeigen vader hem niet (of nauwelijks) hielp in zijn strijd tegen Ares. Dus is het in deeltje twee misschien wel tijd voor… inderdaad, wraak.
Het is zeker al wel duidelijk dat de stoere Kratos ook in dit tweede deel weer tegen allerlei mythologische monsters uit het oude Griekenland zal moeten vechten. Wederom staat de game bol van het geweld, bloed en brute finishing moves.

God of War II: Divine Retribution verschijnt begin 2007 voor de PlayStation 2.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  ziet er kk vers uit moet dit spel hebben 😀

 2.   
  Design's avatar

  Vet! Zeker één die ik moet hebben. 😀

 3.   
  Mick.W's avatar

  ze hadden beter screen 2 en 3 kunnen verplaatsen

  verder is het echt vet

 4.   
  MaxrinAss's avatar

  Spierballen? Ik zie alleen ribbetjes 😛

 5.   
  Cirdan's avatar

  de spieren zitten daar ook niet hea slimbo 🙄 het ziet er zeker vers uit 😀

 6.   
  MaxrinAss's avatar

  Hoe moet ik dat nou weten, ik heb dit spel nog nooit eerder gezien. Het ziet er inderdaad wel goed uit

 7.   
  Fawaka-W's avatar

  maar niet alleen in het spel zitten spierballen niet bij de ribben …. ook in het echt zit het niet bij de ribben..

  maja whatever:d

  kga deze zeker halen!

 8.   
  Design's avatar

  *Edit:
  Wat me wel opvalt is dat er staat dat die enkel voor de PS2 komt. Zijn er dan geen plannen voor andere consoles, of houden ze het gewoon exclusief PS2?

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  @ Design

  dit bedrijf is van sony dus ja dan komt die op de ps2.maar hij komt ook op de ps3 later

 10.   
  Design's avatar

  Owja, zo dan. Maar dat betekent dus dat ze hem wel Playstation-exclusief houden zoals het er nu naar uitziet? Niet dat het mij wat kan schelen, ik neem toch een PS3. 😉