Mooie kiekjes uit de toekomst van Battlefield 2142

Battlefield is al jaren heer en meester als het aankomt op oorlog games, dit mede doordat de online multiplayer opties van dit spel gewoon zo goed in elkaar steken, dat het een must is om te spelen. Voor veel mensen is het daarom echt aftellen naar de nieuwe Battlefield 2142 die in oktober zal gaan verschijnen. Om het wachten te verzachten hebben we vandaag voor jullie weer een vijftal nieuwe screenshots.

In de 22e eeuw breekt een nieuwe ijstijd aan. Het ijs rukt op en beslaat het overgrote deel van het aardoppervlak. Er zijn oorlogen uitgebroken om de overgebleven gebieden en een aantal facties zullen hierom in de game strijden. Uiteraard zal Battlefield 2142 ook weer voornamelijk multiplayer zijn via internet, met grootschalige gevechten op nog grotere maps.
De game zal uiteraard futuristische wapens en voertuigen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld mechs waarin je plaats kunt nemen en jeeps die een beetje op de Warthog uit Halo: Combat Evolved lijken. Ook zijn er natuurlijk verschillende nieuwe vliegtuigen waarin je plaats kunt nemen. Daarnaast zijn er zwevende droids die spelers kunnen plaatsen. Als kers op de taart zien we in de trailer een onzichtbaar geworden soldaat voorbijkomen.

Battlefield 2142 zal op 19 oktober voor de PC gaan verschijnen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  XGT_Spider's avatar

  Bf ownd maar vraagje zijn de systeem eisen hetz elfde als bij bf2?

 2.   
  Rhemme's avatar

  Nee, die zullen vast wel hoger liggen. De game is immers behoorlijk wat mooier en gecompliceerder.

 3.   
  just_chris's avatar

  hmmm… mooi! 😀

 4.   
  J-Loco's avatar

  Kvind dit niet zo’n mooie game hoor.. Misschien omdat ik meer hou van een oudere look, beetje Dark Messiah/Oblivion achtig.

 5.   
  Thé YwonUnlimited's avatar

  Zo’n bvet spel speel nu de beta die owned echt zo 😀 😀 8)

 6.   
  Cirdan's avatar

  vet die game ziet er echt vet uit!!:D

 7.   
  Wouter's avatar

  Mwa… ik heb het niet zo op die game. Ik houd meer van realistische games van nu, snappie? Cod2 en zo Bf2. Die Road to Jalalabad is trouwens vaag man! Het is gewoon een nog grotere chaos dan in Karkand!

 8.   
  Cirdan's avatar

  ja ik vind CoD2 ook vet maar ik snap je;)