EA pakt uit met goed gevulde NFS: Carbon Collector’s Edition

Electronic Arts heeft bekend gemaakt dat de aankomende racegame Need for Speed: Carbon ook in een royaal gevulde Collector’s Edition zal verschijnen. Deze keer niet zomaar een paar plaatjes en een iets aangepast hoesje, nee, ook in de game zelf zal deze edition zich laten zien. De speciale uitvoering zal voorzien zijn van drie nieuwe auto’s, tien speciale ‘tuned’ auto’s, zes nieuwe circuits en tien exclusieve vinyl kits. Om het geheel af te maken, wordt er ook nog een bonus-dvd meegestuurd met daarop behind-the-scenes beelden over de ontwikkeling van de game.

In Need for Speed: Carbon zal je niet langer een eenzame racer zijn die samen met zijn auto leeft en in z’n uppie de races beleefd. Ditmaal heb je een team achter je staan die je helpt met de races. Zo zijn er uiteraard een aantal werklui die je auto tiptop in orde houden, maar ze kunnen je ook tijdens een race daadwerkelijk helpen door de tegenstanders dwars te zitten.
In het spel draait het erom om races te winnen en hierdoor grondgebied van rivaliserende bendes af te pakken. Wanneer je een aardig eindje gevorderd bent in de turf van je vijand, zul je tegen hun leider moeten racen, net zoals in Need for Speed: Most Wanted. De stad waarin je racet ligt in een bergachtig gebied en de meeste races tegen deze leiders zullen zich hierin afspelen. Deze zogenaamde canyon duels zijn bloedstollend snel en gevaarlijk, met haarspeldbochten, hoogteverschillen en smalle weggetjes.
Naast het racen is het uiteraard ook weer mogelijk om je auto naar eigen wens te tunen, waar je bij wordt gestaan door je crew. Het is dit keer mogelijk om te kiezen uit nog meer onderdelen, maar je kunt ze ook zelf ontwerpen.

Need For Speed: Carbon zal begin november uitkomen voor de PC, PS2, Xbox, Xbox360, Gamecube, PSP en Nintendo DS. Op de PS3 en de Wii zal de game iets later verschijnen, afhankelijk van de lancering van de console.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Hm, net zoiets als NFS: Most wanted black edition ofzo?
  Lijkt me iig wel leuk, ALS ik em koop, koop ik de Collecter’s Edition

 2.   
  Double B's avatar

  jup ik ook zijn die 5 euros extra wel waard

 3.   
  Rhemme's avatar

  Inderdaad, ik denk dat je ongeveer een kwart tot een derde meer auto’s hebt voor dat kleine extra bedrag? Aan de andere kant had EA ook niet zo moeilijk kunnen doen en alle auto’s ook meteen in de gewone versie kunnen zetten.

 4.   
  Design's avatar

  Inderdaad, vind ik ook. Maarja, wat zijn die enkele euros meer nu… Natuurlijk als iedereen zo enkele euros meer gaat betalen, halen ze er wel weeral een mooi bedrag uit. Nuja, het is nu eenmaal zo, bij alle uitgevers draait het immers om geld, geld en nog is geld. 🙄

 5.   
  Tom's avatar

  Ik las laatst ook in de krant (games in de krant… WTF) dat deze game vol komt te zitten met reclameborden die up to date gehouden worden. BELACHELIJK! Wat die gozers bij EA wel niet doen voor een paar Euro’s!

 6.   
  ChielB's avatar

  http://www.gamersnet.nl/index.php?display=newsitem&id=9703

  Tja, het zal een nieuw stukje van inkomsten zijn. Denk dat het voor veel bedrijven een mooi extraatje is om alles te kunnen financieren, het biedt toch wel mogelijkheden.
  En ik zou er zelf echt niet warm of koud van worden of ik nu een gerichte advertentie ergens in een game langs zie komen, of dat daar een fictief bedrijf genoemd wordt.

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  oke leuk maar bij boeien die paar extra dingen niet

 8.   
  Rock-in's avatar

  Zover als ik weet is Most Wanted sh*t alleen maar racen om aan de top van de black-list te komen. Hopelijk word deze beter 😕