Iedereen kan straks perfect Engels dankzij de DS

Vastbesloten om het enorme succes van Dr. Kawashima’s Brain Training te evenaren, komt Nintendo met een nieuw concept. De nieuwe game zal door het leven gaan als English Training: Have Fun Improving Your Skills. Zoals de naam al wel aangeeft, is de game ontworpen om je vaardigheden op het gebied van Engels flink te verbeteren.

Met behulp van het DS touch-screen krijg je diverse schrijfoefeningen om te maken. Zodra je een taak hebt afgerond gaat de game al je ingevulde werk controleren en vervolgens krijg je te zien welke spelfouten en grammaticale missers je hebt gemaakt.

English Training maakt verder ook nog gebruik van de DS microfoon. Met behulp van geavanceerde spraakherkenning zal de game in staat zijn om ook je mondelinge vaardigheden te verbeteren. Het totale scale aan oefeningen zal verdeeld worden over de categorieën English Training Competition, English Word Test Competition en Dictation Race Competition. Verder zal de game eenzelfde soort kalendersysteem bevatten als in Brain Training het geval was. Op de kalender worden je resultaten bijgehouden, zodat je kunt zien hoe je vaardigheden zich verbeteren na verloop van tijd.

English Training: Have Fun Improving Your Skills zal in oktober verschijnen voor de Nintendo DS.

 1.   
  Design's avatar

  Lol, Engels leren via je DS. 😆 Natuurlijk wel leuk voor wie zijn Engels wil bijschaven. (Maar zo’n moeilijke taal is dat nu ook niet. 😉 )

 2.   
  Dare Devil's avatar

  Straks leeren we nog eten op de ds 😛
  en wat betreft dit : waar is dit voor nodig….,
  er is iets dat heet school 😉
  maar jah je kunt ook gewoon online games spelen.
  8) World of warcraft 8)

 3.   
  just_chris's avatar

  hmm, als ze hiermee het leerprogramma op de middelbare school kunnen aanpassen, vind ik het niet erg 🙂
  en wat betreft world of warcraft… zo’n doeleinde heeft dit spel natuurlijk niet 😉