Scherpe screenshots van Forza Motorsport 2

Vandaag zijn er nieuwe screenshots verschenen van Forza Motorsport 2. Deze racesimulator, ontwikkeld door Microsoft Game Studios, zal vooral op grafisch vlak next-gen worden. De gameplay zal veel weg hebben van de eerste Forza Motorsport, waarmee een sterke onlinegame is neergezet. De singleplayer was een beetje karig, en was veel van hetzelfde. Forza Motorsport 2 zal een verbeterd schademodel hebben, er kan nóg meer getuned worden en het racen zelf is natuurlijk ook op diverse vlakken verbeterd. Deze game staat gepland voor de laatste week van oktober, voor de 360.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    MaxrinAss's avatar

    Het lijkt mij even niks zo’n racegame. [ komt omdat ik Most Wanted vanmiddag had gekocht ] Grote teleurstelling 🙁 . Maar dat heeft natuurlijk niks met dit te maken 😛

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    de linker (ingame) ziet er bedroeft uit!! volgensmij is GT4 nog mooier dan dat….

  3.   
    Ruudjee's avatar

    OhMyFuckingGod.. is DIT next-gen racing? Nou m’n reet!
    Dit ziet er echt niet uit hoor, komt volgens mij allemaal door die lelijke blur..
    Imo is Forza Motorsport (1) nog mooier 🙄

  4.   
    G-Man's avatar

    Wat het zo lelijk maakt op de screenshots is motion blur. Voor mensen die niet weten wat dat is. Als je met een voertuig hele hoge snelheden bereikt dan gaat alle omgeving zo snel langs je af dat je het niet duidelijk kunt zien.

  5.   
    Tom's avatar

    Het is nog niet helemaal toppie. Dit wordt vast nog wel een beetje gefinetuned! (Of in ieder geval, dat hoop ik). Dit zijn volgens mij ook nog maar hele vroege screens.

  6.   
    Cirdan's avatar

    ik vind dit echt lelijk

  7.   
    mazdaman's avatar

    Die screens geven niet de kwaliteit van de game aan, je moet het echt in beweging zien 😉

  8.   
    G-Man's avatar

    Ja, precies. Dat komt dus denk ik door de motion blur, die maakt de screens nogal vaag, maar in beweging is het een prachtig effect.

  9.   
    Fawaka-W's avatar

    laat me raden jij heb een xbox 😆

  10.   
    G-Man's avatar

    Ik heb een X360, een GameCube en een dikke PC. Wat heeft dat er dan mee te maken? Het zou wel erg dom zijn om een 2e deel van een game te voorzien van slechtere graphics dan zijn voorganger terwijl er nu veel meer mogelijk is op een next-gen console, niet waar?

  11.   
    Firef0x's avatar

    ik zie allemaal pixel randjes…