Prijs voor The Elder Scrolls: Oblivion en Marc Ecko’s Getting Up

Natuurlijk is het niet de eerste onderscheiding voor Oblivion, maar het is er toch weer eentje op de CV van 2K Games. The Elder Scrolls IV: Oblivion heeft zojuist de onderscheiding Best Videogame Score ontvangen op de MTV video music awards. Marc Ecko’s Getting Up ging ervandoor met de onderscheiding voor beste in-game muziek.

In de RPG The Elder Scrolls: Oblivion is het mogelijk om het spel geheel non-lineair te spelen. Je mag dus allemaal zelf bepalen welke quests je doet en maakt dus min of meer je eigen verhaal. In Oblivion speel je in de Tamriel’s hoofdprovincie, Cyrodiil. In deze wereld moet jij op zoek gaan naar de werkelijke opvolger van de Keizer, sinds de moord van de vorige keizer is namelijk de poort naar de hel wereld Oblivion geopend en hebben demonen vrij baan in Cyrodiil. Jij moet het ware mysterie zien te ontrafelen wie de wereld van Tamriel vernietigd wilt zien.
Oblivion zal een gigantische hoeveelheid aan quests, wapens, items en equipment bieden en je mag naast je keuzes ook zelf kiezen of je een mens, elf, trol of dwerg bent en als warrior, wizard, knight, thief of één van de vele andere klassen en rassen door het leven gaat.
Naast de werkelijk prachtige graphics bevat dit deel ook een nieuwe kunstmatige intelligentie genaamd ‘Radiant AI’ die de Non Playable Characters zelf de keuze geeft wat te doen, gaan ze naar de kerk of stelen ze liever iemand anders buit. Ook dit zal dus helemaal non-lineair zijn.

The Elder Scrolls IV: Oblivion zal misschien vanaf november voor de PlayStation 3 te koop zijn. Voor de PC en Xbox 360 is de game reeds verschenen.

 1.   
  MaxrinAss's avatar

  Wow, nu lijkt Oblivion opeens wel vet, Ik heb hem nooit geprobeert omdat dat niet echt mijn thema is. Is er een demo ofzo van?

 2.   
  Design's avatar

  Nope, geen demo. Gewoon kopen die game, echt een aanrader! 😉
  Zou er een groot verschil in grafics zijn tussen de PS3 en de hoogste grafics op PC?

 3.   
  snuifski's avatar

  Ja ja kan de demo downloaden bij marketplace van xboxlive mits je een 360 hebt.
  Maar ongetwijfeld kan je ook bij gamespot de demo bekijken.
  Heb hem niet,niet mijn genre maar besgreep dat het een topspel is en ziet er inderdaad erg mooi uit,en de ps3 versie is naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde als de 360 versie en pc versie,die ijn bijna identiek.

 4.   
  Tom's avatar

  Demo ‘bekijken’: Dan zou het toch trailer zijn?
  Oblivion is eigenlijk wel wat ik het minste had verwacht van MTV. Meer iets als GTA, Saints Row of zoals TMF een hele tijd geleden The Sims verkoos boven alles!

 5.   
  Cirdan's avatar

  netjes:D als deze game voor de PS3 komt ga ik die zeker kopen:D

 6.   
  MaxrinAss's avatar

  Ok ik zal hem wel proberen, ookal heb ik geen geld. Dan maar voor Sinterklaas 🙂

 7.   
  Design's avatar

  Lol, duurt nog wel effe. 🙄

 8.   
  Cirdan's avatar

  Design had jij nog ook Oblivion gekocht?

 9.   
  Ralphieboy14's avatar

  Ik heb het spel helemaal kapot gespeeld maar daarna werd het tog wel een beetje saai…. EN OJA!!!! WEES GEEN WARRIOR OF KNIGHT OFZO want dat is zo tergend saai watn das alleen maar hakken en mage en thief is veel uitdagender!!! 😀