Just Cause over vier weken in de winkelschappen

Just Cause zou met zijn interessante concept en enorme vrijheid wel eens een van de verrassingen van deze herfst kunnen worden. Nu heeft Eidos de releasedate bekendgemaakt voor deze game die zal gaan verschijnen op de PC, Xbox, PlayStation 2 en Xbox 360. Het spel zal in de Verenigde Staten namelijk op 27 september in de winkelschappen liggen. Hier in Europa is dat twee dagen later, op vrijdag 29 september.

In Just Cause speel je CIA-agent Rico Rodriguez, die de corrupte en WMD-verzamelende regering van San Esperito omver moet werpen. Ook hier kun je gaan en staan waar je wilt en de hulp van de verschillende partijen die van het landje een kruidvat hebben gemaakt inhuren. San Esperito bestaat uit 1225 vierkante mijlen bergen, jungles, stranden, steden en dorpjes, die je te land, over zee en via de lucht kunt bezoeken, uiteraard met verschillende voertuigen. De ontwikkelaar, Avalance Studios, wil van Just Cause een realistische game maken, waar je als gamer met je eigen creativiteit te werk kunt gaan. Jij bepaalt dus de actie.

Just Cause verschijnt dus op vrijdag 29 september op de PC, Xbox, PlayStation 2 en Xbox 360.

  1.   
    J-Loco's avatar

    Ik wou hem halen, maar ik vind het best een zuig game dus laat maar. Ze konden beter niet een demo uitbrengen dan dacht iedereen nog dat ie lauw was :P.

  2.   
    Rhemme's avatar

    Hehe jup, de demo viel me best wel tegen. Misschien kan de uiteindelijke versie nog wat beter worden doordat de spelwereld daarin veel groter is dan in de demo en dat je daarin wat interessante gebieden hebt, maar mijn verwachting is ook naar beneden afgesteld richting “budgetbaktopper” 😉

  3.   
    DARKSPEAR's avatar

    1 word ( nee die 2 woorden ntellen nie mee) KUTGAME ……ech waar het speelt voor geen reet en die ingame dingen zijn klote Ik hou van veel games maar deze is sht 👿

  4.   
    Cirdan's avatar

    echt wel, fucking besturing…ik had echt hoge verwachtingen voor deze game maar nu is het gewoon nihil;)