Grote onthullingen omtrent de Nintendo Wii op 14 en 15 september

Hoewel we natuurlijk al een hele boel weten over de Nintendo Wii lijkt dat nog maar slechts het topje van de ijsberg te zijn. Wat weten we bijvoorbeeld al over de releasedate, de prijs en de definitieve launchtitels? Er is natuurlijk heel wat afgespeculeerd maar duidelijkheid is er allerminst.

Nintendo organiseert daarom midden september een aantal persevenementen in Japan, de Verenigde Staten en Europa. Op donderdag 14 september kunnen de Jappen en de Rednecks naar een nog onbekende locatie afreizen waar het grote nieuws dan eindelijk onthuld zal worden. Europa volgt een dag later, op vrijdag 15 september. Naast de presentatie zal er ook een groot scala aan games te spelen zijn, vermoedelijk al versies die bijna helemaal afgerond zijn.

Wanneer we dus op 14 september meer weten, lees je het natuurlijk op Gamersnet.nl.

  1.   
    Rhemme's avatar

    Ben echt benieuwd zeg. Komop Nintendo, maak ‘m 200 euro/dollar en blaas de concurrentie weg!

  2.   
    SynoP's avatar

    Hehe, ff een opmerking op de tekst, niet om bijdehand te zijn. Maar wist je dat de definitie “jappen” werd gebruikt in de tijd van pearl harbor. Het is vergelijkbaar met Nazi’s, de correctie is volgens mij Japanners. If i’m wrong, i haven’t said anything. 😉

    Ben trouwens wel erg benieuwd naar die Wii, ik zit er toch ook sterk aan te denken om een Ps3 of Wii te gaan kopen.

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    yep jappen is racisitsch t valt onder het lijstje niggers yellowheads, rednecks jappen