Willen alle Call of Duty soldaten zich melden op Xbox Live

Heb je altijd al gedroomd om als eerste een aankomende topgame te mogen spelen? Grijp dan nu je kans. Activision is namelijk op zoek naar de beste Call of Duty-spelers van de Benelux, die als eerste het langverwachte Call of Duty 3 willen spelen nog vóórdat de game komend najaar verschijnt.

Gamers kunnen van 11 tot 25 september inloggen op Xbox Live en zich registreren. Op die manier maak je kans op een plek in één van de Call of Duty 2-toernooien. Uiteindelijk vertrekken 24 finalisten (12 Belgen en 12 Nederlanders) in oktober richting Brussel voor een voorproefje van de nieuwste Call of Duty. Daarnaast ontvangen de winnaars een fantastisch Call of Duty 3 verrassingspakket.

Call of Duty 3 is weer helemaal scripted, wat wil zeggen dat het pad dat je gaat in de game van te voren bekend is. Geen vrijheid zoals in Brothers in Arms, waar tegenover staat dat in CoD3 wél alles kapot kan. Meer bloed, zweet, kots en tranen dan ooit tevoren in een WOII game. Bobby Kotick, algemeen directeur van Activision, heeft bekend gemaakt geen plannen te hebben voor een PC-versie van deze game, terwijl de roots van deze game ligt bij de PC, waar het zijn debuut maakte. Onlangs is wel bekend geworden dat de game naast de Xbox, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3 en Wii, óók op de PSP gaat verschijnen.

Call of Duty 3 zal op 17 november uitkomen voor de PS3 en Xbox360. Voor de overige consoles staat de game nog gepland voor het laatste kwartaal van dit jaar.

 1.   
  Design's avatar

  Damn, wel jammer dat ze hem niet voor PC maken. Ik hoop natuurlijk dat ze hem alsnog voor PC uitbrengen, want daarop spelen FPS nog steeds het best. Voor (toekomstige) bezitters van een PS3 of Xbox360, een must-have lijkt mij. 😉

 2.   
  Narcist's avatar

  Blegh, weer helemaal scripted? Damnit, ik zal deze dan maar weer overslaan…

 3.   
  Wouter's avatar

  Overslaan! 😮 Are you Crazy!!! Whaaaaaaaa. Oké mensen ik ga FLIPPEN! 😮

 4.   
  J-Loco's avatar

  Ten eerste was COD2 helemaal scripted en minder leuk dus vond ik, je rent ergens voorbij en een gebouw ontploft ofzo. Als al die dingen nou random waren dan weet je dat ze over de beste technologie beschikken. Nu weet je dat ze de makkelijke weg kiezen en gewoon hier en daar wat dingen opblazen ofzo (als jij voorbij komt dan :P). Dit is allemaal wel leuk enzo, maar niet voor de volle prijs namelijk een kleine 70 euro. En dat voor een licht aangepaste COD2 met opgepompte graphics en weinig tot geen vernieuwing..

 5.   
  LennartvA's avatar

  Wat is de minimum leeftijd?
  Ik ben pas 10! 😳

 6.   
  wesleyjaja's avatar

  hmm.. lijkt me wat te jong om naar brussel te reizen niet? 😉

 7.   
  spysiem's avatar

  hmm ik twijfel tussen BIA en COD3 😛

 8.   
  Wouter's avatar

  Koop ze gewoon alletwee!