Lost Planet exclusief voor de Xbox 360

Vandaag heeft Capcom bekend gemaakt dat de game Lost Planet exclusief voor de Xbox 360 uit zal komen. Dit is goed nieuws voor Microsoft, aangezien Japanse games zo niet op de Playstation 3 en/of Wii verschijnen. Pluspuntje dus voor Microsoft, en hopelijk een beginnetje aan het veroveren van Japan met zijn console. Ook is er een launchdatum bekend gemaakt: januari 2007.

Deze game maakt groots gebruik van de kracht van Microsoft’s console, de Xbox 360. De 12 singleplayer-missies zullen zich vooral afspelen in grootse omgevingen, met hevig noodweer als decor. Sneeuwstormen, een gure antarctische wind en torenhoge ijsbergen zullen je in een filmische sfeer brengen. Deze game ondersteund Xbox Live, en daarin kunnen spelers tegen elkaar kunnen vechten, maar ook samen de strijd aangaan met de Akrids. In de game zul je jezelf vooral voortbewegen door middel van zwaar gepantserde voertuigen, met het nodige afweergeschut erop gebouwd. Zal deze koude game ons warm kunnen maken? We zien het in de eerste maand van 2007.

 1.   
  J-Loco's avatar

  kvond de demo wel lol maar niets bijzonders

 2.   
  Design's avatar

  Lijkt me wel iets, maar toch liever nog wat afwachten. 😉

 3.   
  Copyc@t's avatar

  Microsoft….Japan veroveren??? Daar is meer voor nodig als Lost Planet, een MGS exclusief of een FF exclusief zou helpen, maar niet wat Microsoft nu in de pijpleiding heeft zitten…….