Ook beelden van Call of Duty 3 voor de Xbox 360

Nadat we eerder al screenshots voor jullie hadden van Call of Duty 3 voor de PlayStation 3, hebben we vandaag screenshots voor jullie die afkomstig zijn van de Xbox 360. Helaas zijn de screenshots genomen van verschillende punten dus vergelijken is niet 100% mogelijk, maar toch zijn er de nodige verschillen te zien…

Call of Duty 3 is weer helemaal scripted, wat wil zeggen dat het pad dat je gaat in de game van te voren bekend is. Geen vrijheid zoals in Brothers in Arms, waar tegenover staat dat in CoD3 w茅l alles kapot kan. Meer bloed, zweet, kots en tranen dan ooit tevoren in een WOII game. Bobby Kotick, algemeen directeur van Activision, heeft bekend gemaakt geen plannen te hebben voor een PC-versie van deze game, terwijl de roots van deze game ligt bij de PC, waar het zijn debuut maakte. Onlangs is wel bekend geworden dat de game naast de Xbox, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3 en Wii, 贸贸k op de PSP gaat verschijnen.

[SCREENSHOTS]

Call of Duty 3 zal op 17 november uitkomen voor de PS3 en Xbox360. Voor de overige consoles staat de game nog gepland voor het laatste kwartaal van dit jaar.

 1.   
  Mechanic Soldier's avatar

  Vette screens lijkt me zoon vette game 馃榾

 2.   
  Koen's avatar

  Ah… Ik wil een 360

 3.   
  Eggie124's avatar

  ik ga deze maand nog een 360 kopen 馃槅

 4.   
  Double B's avatar

  ziet er gaaf uit er is alleen 1 probleem het is WEER een call of duty, tis gewoon net 2

 5.   
  G-Man's avatar

  Ondanks dat ik niets tegen console-shooters heb, die echter prima te spelen zijn als je eraan gewend bent, vind ik het een grote blunder dat deze game niet naar de PC komt. Op de console hoef je je geen zorgen te maken over het systeem (tenzij je geen PS3/X360 hebt), maar de mp van CoD is op een console toch een stuk slechter vind ik. Er zit veel minder tempo in en je hebt het nadeel dat je met veel minder spelers in een server zit.

  @ Double B: Ja, klopt, maar dat kun je van andere serie’s ook zeggen.

 6.   
  Tom's avatar

  Het ziet er leuk uit, maar wat kun je nou nog voor originaliteit uit een WW2-game trekken. Wat je ook veranderd aan de gameplay, het blijft altijd een beetje die afgelikte boterham 谩 la WW2.

 7.   
  Dilliemaster's avatar

  wooow vette screens man 馃槢

 8.   
  J-Loco's avatar

  Als je nou de hele setting verandert (Je bent geen rus of amerikaan meer maar bv een Nazi :P) en je mag amerika binnenvallen, dan koop ik hem voor welk platform dan ook!

  En gelukkig is er zo’n game in ontwikkeling:P