Call of Duty 3 leeft op de PS3

De laatste weken zijn er al steeds meer screens van Call of Duty 3 uitgekomen, maar het aantal screens van de PlayStation 3-versie was toch vrij minimaal. Dat moet ontwikkelaar Treyarch ook zijn opgevallen en die heeft dan ook een nieuwe serie screens uitgebracht van de game op de PS3.

Call of Duty 3 is weer helemaal scripted, wat wil zeggen dat het pad dat je gaat in de game van te voren bekend is. Geen vrijheid zoals in Brothers in Arms, waar tegenover staat dat in CoD3 w茅l alles kapot kan. Meer bloed, zweet, kots en tranen dan ooit tevoren in een WOII game. Bobby Kotick, algemeen directeur van Activision, heeft bekend gemaakt geen plannen te hebben voor een PC-versie van deze game, terwijl de roots van deze game ligt bij de PC, waar het zijn debuut maakte. Onlangs is wel bekend geworden dat de game naast de Xbox, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3 en Wii, 贸贸k op de PSP gaat verschijnen.

[SCREENSHOTS]

Call of Duty 3 zal op 17 november uitkomen voor de PS3 en Xbox360. Voor de overige consoles staat de game nog gepland voor het laatste kwartaal van dit jaar.

 1.   
  R.andom H.ero's avatar

  En nog steeds van die gare geweren 馃槢

 2.   
  Baklap's avatar

  Had hem graag op de PC gezien. 馃檨

 3.   
  Design's avatar

  Je bent niet de enige Gamah. 馃槬

 4.   
  Wouter's avatar

  Ik ook… 馃槬 Maar het valt me op dat ze alleen maar moffen op die screens laten zien!?(op 1 na dan)

 5.   
  Headdy NL's avatar

  whow mooie graphics (voor de psp dan he) 馃檪

 6.   
  Fawaka-W's avatar

  tis ps3 vriend

 7.   
  epicawarrior's avatar

  dat is droog. maar ik kan niet zeggen dat de screens er nou echt next gen uitzien lijkt nog steeds teveel op cod2