Guild Wars: Nightfall laat zich zien

Enige tijd terug liet ontwikkelaar ArenaNet weten al ver gevorderd te zijn met Guild Wars: Nightfall, de nieuwste uitbreiding van de Guild Wars-serie. Sindsdien is het even wat stil geweest rondom de game, maar vandaag is daar verandering in gekomen met een aantal sfeervolle screenshots.

In Guild Wars Nightfall neem je het op tegen een kwade overheerser die het continent Elona wil vernietigen. Je hoeft de strijd zeker niet alleen aan te gaan, want je wordt vergezeld door je eigen groep helden. De helden zullen jouw bevelen opvolgen in de strijd, wapens en attributen met zich meedragen en ook in skill-levels stijgen naarmate je vorderingen boekt.
Verder zullen er twee nieuwe classes beschikbaar zijn: de Paragon en de Dervish. De Paragon zijn briljante gevechtsleiders die gebruik maken van een schild en zich verdedigen met speren. Ze bezitten diverse spreuken om zichzelf en bondgenoten tijdelijk sterker te maken. Ook kunnen ze, dankzij hun goede inzicht, bondgenoten helpen zich te verweren tegen spreuken. Paragons zijn de beschermengelen van de Elonian en vullen hun leven in als dienaars van de goden in de sterfelijke wereld.
De Dervish zijn heilige strijders die met hun zeis meerdere vijanden tegelijk aankunnen. Dankzij de grote reikwijdte van hun zeis zoeken de Dervish dan ook het middelpunt van elk gevecht op. Rustig en doelbewust spreken ze een spreuk over zichzelf uit, zelfs wanneer ze omringd zijn door vijanden, om vervolgens een vlaag van verwoestende zeis-aanvallen uit te voeren. De Dervish dragen een gewaad om hun geloof in het goddelijke te tonen, kettingen om hun krachten te laten zien en een kap over hun hoofd uit eerbied voor de goden.

[SCREENSHOTS]

Guild Wars: Nightfall zal op 27 oktober verschijnen voor de PC.

 1.   
  Cirdan's avatar

  mooi;)

  vraagie waarom kon ik gister (bijna de hele dag) niet op GN komen?

 2.   
  ChielB's avatar

  Er was even een kleine storing in het serverpark, maar dat is inmiddels verholpen. Dus we kunnen weer helemaal tegenaan! ๐Ÿ˜€

 3.   
  mastertje's avatar

  mooi alleen vind ik die palmbomen of wat het ook is ๐Ÿ˜› een beetje lelijk.
  maar voor de rest toppie ๐Ÿ˜€

 4.   
  Design's avatar

  Ja inderdaad, die 2 boompjes op screen 2 zien er mij ook maar vreemd uit. ๐Ÿ˜› Voor de rest is het echt wel mooi. ๐Ÿ˜‰

 5.   
  ChielB's avatar

  Dat zijn waarschijnlijk 2 kunstbomen die de vorige bewoner in z’n tuin heeft laten staan. Worden vast nog wel verwijderd… ๐Ÿ˜›

 6.   
  Finsj's avatar

  Ik bel de tuinman wel ff…

 7.   
  DARKSPEAR's avatar

  eerst factions en nu nichtfall fuck toch op met guildwars WORLD OF WARCRAFT RULES

 8.   
  Cirdan's avatar

  jongens volgens mij is hierboven mij een WoW freak:P dacht ik zo:P

 9.   
  DARKSPEAR's avatar

  HELLYEAH

 10.   
  Tom's avatar

  Geef mij maar een lekkere, niet-zo-verslavende MMORPG in plaats van een dure, levenseisende game.

 11.   
  Bub’z's avatar

  @ tharduz
  helemaal gelijk ๐Ÿ˜€