Mijlpaal voor Nintendo’s Wi-Fi Connection service

Nintendo heeft zeer goed nieuws gepresenteerd met betrekking tot hun Wi-Fi Connection service. De mijlpaal van maar liefst 2 miljoen unieke gebruikers is inmiddels al bereikt. En sinds de lancering van de service, in november 2005, zijn er zelfs 70 miljoen sessies gespeeld op de online modus van de DS.

George Harrison van Nintendo Amerika:

  “Nintendo’s Wi-Fi Connection gaat door met het zetten van de standaard voor een simpele, leuke en veilige manier van wireless gaming. Onze dominantie van de handheld-markt zal onverschrokken doorgaan met de diverse aankomende Wi-Fi games.”

De meest populaire titels zijn onder andere Mario Kart DS, Animal Crossing: Wild World en Metroid Prime Hunters. Nintendo verwacht dat de populariteit van de service nog verder zal stijgen met de release van spellen als Star Fox Command, die je met vier spelers online kunt spelen.

 1.   
  Rock-in's avatar

  Hoe werkt dit eigenlijk het is toch gratis ? 😕

 2.   
  ChielB's avatar

  Het is een draadloze en gratis online service van Nintendo.
  Via een hotspot, een eigen draadloze internet verbinding of een Wi-Fi USB stick kunnen de Nintendo spelcomputers zich aanmelden op dit netwerk.

 3.   
  J-Loco's avatar

  stuk beter dan Xbox live dus..

 4.   
  Eggie124's avatar

  nee, dat kun je niet vergelijken want xbox live heeft veel meer extra’s en xbox live is abosluut niet slecht omdat je er voor moet betalen er komen best vaak nieuwe dingen uit op marketplace en via de nintendo service is het online gamen.. niks mis mee en sowieso een handhield service vergelijken met een console service is niet te doen.. dus geen conclusie is beter of slechter

 5.   
  fct oleole's avatar

  niemand in mijn buurt heeft zon ding

 6.   
  Cirdan's avatar

  ik moet dan 30 km fietsen om bij zo’n ding te komen…maar ik heb geen DS dus boeie:P

 7.   
  Soul14's avatar

  Heb je zo’n groot huis 30 km.
  Wifi connector in je pc douwen an klaar 😉