Grappige nieuwe beelden in trailerpack Spore

Het is alweer enige tijd rustig geweest rondom Spore, een van de opvallendste games van de E3 van dit jaar. Tijd om daar dus wat verandering in te brengen. Dit maal is er een trailerpack uitgekomen van de game, met daarin vier korte filmpjes die je kennis laten maken met de editor-functie, een aantal wezens, planeten en de ruimte.

Spore is het nieuwe liefdeskindje van Will Wright en de internationale pers. De speler zal in deze game in staat zijn de evolutie van het leven op een planeet in eigen hand te nemen, later in de game zal de gamer met zijn ontwikkelde ras ook in staat zijn nieuwe planeten te ontdekken, te koloniseren of in te nemen.
De speler zal de evolutie kunnen controleren op zowel kleine als grote schaal. Men beginne met het ontwikkelen van eigenschappen van een ras door cellen aan te passen en te ontwikkelen, deze zullen weer uitgroeien en evolueren in meer ontwikkelde wezens. Wanneer je wezen wat meer ontwikkeld is en zich vermenigvuldigd heeft verandert de game in een soort RTS, waarin de speler groepen/stammen van het wezen controleert.
De speler kan de centrale hut waar de wezens samenkomen upgraden zodat de game verandert in een simpele versie van SimCity, hier moet je de technologie verder ontwikkelen en contact zoeken met andere ontstane steden op de wereld. Als de technologie zo ver is ontwikkeld dat de speler UFO’s en dergelijke ruimtevaartuigen kan bouwen, kan de gamer het heelal gaan ontdekken en nieuwe planeten koloniseren of observeren.

Het pakketje met trailers kun je op deze site vinden.

Spore zal medio 2007 verschijnen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo Wii.

 1.   
  J-Loco's avatar

  Deze game ga ik voor me PC of 360 halen, ligt aan de systeemeisen, ik wil deze game natuurlijk op high draaien en ff kijken naar de speelbaarheid op bijde platformen. Ook prijs speelt een rol (waarschijnlijk 60 of 70 voor 360 en 50 voor PC). Ik haal hem in elk geval zeker wel.

  (Download nu de trailerpack)

 2.   
  J-Loco's avatar

  ohw lol, de 4 bestanden die in de rar zitten zijn .mov bestanden, met welke prog kan ik die afspelen?

 3.   
  ChielB's avatar

  .mov kan je afspelen met quicktime.

 4.   
  Dilliemaster's avatar

  oooooooooooh eg zo’n vette game kan nie w8 tot ie iut komt ik ga hem gelijk kopen 😛

  ps ik hou van will wright games 😀

 5.   
  Double B's avatar

  spore lijkt me egt gaaf! eindelijk weer eens een orginele game!!!!

 6.   
  Cirdan's avatar

  ja echt wel;) eindelijk;)