Racen in Test Drive: Unlimited met de musclecar in nieuwe trailer

Test Drive: Unlimited is een van Atari’s paradepaardjes voor de Xbox 360 van dit najaar, en de game moet een geweldig autoarsenaal, prachtige graphics en een geweldige online gameplay gaan bieden. Vandaag hebben we een rits nieuwe gameplaybeelden voor jullie, waarin de Chevrolet Camaro centraal staat.

Test Drive Unlimited wordt niet zomaar een game waarin je lekker kan rond crossen, maar het wordt een M.O.O.R.: Massively Open Online Racing. Dat betekent dat je dus niet meer in je eentje rond rijdt, niet meer tegen bots moet racen maar dat je met duizenden mensen tégelijk online kan racen. Zo kan je tot 16 mensen met elkaar racen over enorme lappen asfalt, maar er is ook de kans dat je onderweg andere racers tegenkomt die toevallig ook op die track bezig zijn. Dit zorgt ervoor dat het spel een totaal andere beleving zal gaan krijgen dan we tot nu toe zijn gewend van racegames. In de demo van de Marketplace kun je alvast proeven aan deze game.

De trailer is 8MB groot en hier te downloaden. Een HD-versie is helaas niet voorhanden.

Test Drive Unlimited zal vanaf september in de winkels liggen.

 1.   
  Double B's avatar

  er mag nog wel wat geknutseld worden aan de grapics!
  die kar ziet er wel mooi uit maar verder…

 2.   
  Rhemme's avatar

  Je zou de game ‘ns in ’t echt moeten zien! Deze trailer is geen HD en je hebt idd gelijk, ’t ziet er niet uit. Maar zelfs de vroege demoversie al, wow, wat ’n scherpte.

 3.   
  J-Loco's avatar

  Deze game is wel erg, heb de demo op me 360

 4.   
  Diede's avatar

  ik heb de demo ook, en hij bevalt me best wel. Maar een vrouw achter het stuur?? In een f430? Afknapperrrrr 😮