Meer in-game actie van Crysis

Op de officieuze Crysis homepage, bekend onder de naam Crysis-HeadQuarters, zijn vandaag weer diverse filmpjes geplaatst van de grootste hype in FPS-land, Crysis. De meeste nieuwe beelden zijn uit singleplayer-mode met onder andere gevechten in de jungle, handgevechten en actie met een tank. Verder is er ook nog een filmpje van ruim 14 minuten te vinden over de multiplayer van Crysis, geheel voorzien van Duits commentaar. Mocht je de Duitse taal niet echt beheersen: in het multiplayer-filmpje wordt vooral gekeken naar de physics in de game en de uitrusting van de speler.

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie. De game kent ook enkele stedelijke en buitenaardse levels. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je in Crysis een heel squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en suit helemaal customizen met onder andere nieuwe onderdelen, en het schieten zal er ook echt door beïnvloed worden.
De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. De game kent ongelooflijk veel details, maar laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

De diverse filmpjes zijn op deze website te vinden.

Crysis staat voorlopig gepland voor het eerste kwartaal van 2007.

 1.   
  Mandamo's avatar

  Dit spel is zo MOOI!

  Dat eerste filmpje, met die vuisten. Hoezo lag? 🙄

 2.   
  ChielB's avatar

  Vergeet niet dat het vooral gefilmde beelden zijn van de Games Convention in Leipzig. De game zal daar waarschijnlijk op een aantal test-systemen draaien die misschien niet extreem high-end zijn, terwijl ze de instellingen wel fors hoog hebben staan om alles zo mooi mogelijk weer te geven.

  Het gaat immers om de impressie he. 8)

 3.   
  wesleyjaja's avatar

  PRECIES ^ helemaal waar

 4.   
  snowbob's avatar

  net egt