Nieuwe screenshots van Red Steel

Er zijn zojuist nieuwe screenshots vrijgegeven van Red Steel. Red Steel, ook wel bekend als Katana, zal een FPS gaan worden, waarin je zowel geweren als zwaarden ter hand neemt. Uiteraard komen hier de innovatieve features van de Revolution om het hoekje kijken, aangezien je, zoals in de scans hieronder afgebeeld staat, met de controller zwaait en mikt. En zeg nou zelf; hoe zou je de controller beter kunnen gebruiken dan als geweer of als zwaard? Bovendien kun je de controller gebruiken om granaten te gooien of te rollen of om ja en nee te knikken. Doden is wordt overigens afgeraden in deze game, een tegenstander genade gunnen om hem vervolgens bij je zien aan te sluiten is verstandiger.

 1.   
  Double B's avatar

  red steel ownd!
  zelfs al zou het het enige game op de revo zijn zou ik het geld er nog voor over hebben!!!

 2.   
  wesleyjaja's avatar

  Oei… geen revo meer hè?:P

  Wii!111!!1!oneoneeleven

 3.   
  Nirusu's avatar

  Wii FTW

 4.   
  DARKSPEAR's avatar

  de wiiiiiiii word van mij met red steel erbij

 5.   
  J-Loco's avatar

  Ziet er wel mooi uit, maar vrijwel niks vergeleken met de andere next gen consoles..

 6.   
  Copyc@t's avatar

  Nou ik heb deze in beweging gezien valt vies tegen ook het richten is problematisch…wordt niet meer als een standaard shooter beetje beter als een xboxversie (als die er zou zijn) en slechte besturing tot nu toe…HYPE zal wel niet worden waargemaakt

 7.   
  104069's avatar

  lijkt mij een gewone game. Daarom ga ik geen wii kopen, omdat ze nooit de kwaliteit krijgen van shooters van de 360 (gfx en gameplay)

 8.   
  snowbob's avatar

  @ [email protected]

  ziet er normaal uit, nix geen gehaper.

  @ J-loco
  alles draait nog op een iets geupgrade gamecube.. dusz