G-Man is terug in trailer Half-Life 2: Episode Two

Er is weer een nieuwe trailer vrijgegeven van Half-Life 2: Episode Two. Deze keer laat de geheimzinnige G-Man zich weer eens zien. Verder toont de trailer de nog steeds geweldige graphics alsmede de sterke physics en komt er zelfs een heuse ‘Dog-fight’ in voor.

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder zullen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol spelen. De game zal zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral afspelen in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (de grote robotspinnen) zullen daardoor ook wat uitgebreider en massaler zijn dan voorheen.
Verder krijg je in Episode Two te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels. Een andere toevoeging aan de game is de Strider Buster. Over dit nieuwe wapen zijn nog weinig details prijs gegeven, maar het doel van deze gadget moge duidelijk zijn.

De trailer is via deze website te downloaden. (tip: USA Mirror #2)

Half-Life 2: Episode Two zal naar verwachting eind februari 2007 verschijnen.

 1.   
  Recon's avatar

  Hopelijk wordt nu wel wat duidelijker wie G-man is. Valve had al belooft wat meer vrij te geven in Episode One, zonder enig resultaat ๐Ÿ™

 2.   
  G-Man's avatar

  Jah, wie ben ik nou eigenlijk… ๐Ÿ˜› Toch maf dat Valve daar meer van weet ๐Ÿ™‚

 3.   
  Soul14's avatar

  De striders zijn k*t vind het nog een probleem om ze te verslaan op hard.

 4.   
  Nirusu's avatar

  Tja

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  wat zeuren mensen toch man ๐Ÿ˜›

  ziet er gewoon vet uit moet ik spelen ๐Ÿ˜€