Microsoft gelogen op Games Convention?

Nadat we jullie eerder deze week wisten te melden dat Fifa 07 en Pro Evolution Soccer 6 exclusief voor 1 jaar op de Xbox 360 zou verschijnen, moet ik dit nu ontkrachten. Microsoft heeft dus staan liegen op de Games Convention in Leipzig, puur om zichzelf de hemel in te prijzen. Nu spreekt Microsoft ervan dat deze titels tot het éind van het jaar exclusief zijn, in plaats van het eerder genoemde ‘heel jaar’. PES 6 en Fifa 07 zijn dus niet een heel jaar exclusief voor de Xbox 360.

Pro Evolution Soccer 6 zal alles bezitten wat je van de vorige PES-delen gewend bent. Een heerlijke Master League mode, vrienschappelijke partijen, penaltyserie’s, league en cup zullen allemaal weer van de partij zijn. Een nieuwe modus is de International Challenge Mode, wat je laat kwalificieren voor het WK. Via allerlei omwegen natuurlijk, want die route zit niet zonder valkuilen.
Kritiek op de vorige delen waren het slappe commentaar van Peter Brackley en Trevor Brooking, en de scheidrechter die vrijwel niets door liet spelen en overal een vrije trap in zag. Aan dat laatste is gewerkt, de scheidsrechter laat veel meer door spelen wat resulteert in een meer op-en-neer golvende wedstrijd. Ook is in dit deel mogelijk een snelle vrije trap te nemen, waardoor je de tegenstander al kunt verrassen voordat zij zich verdedigend goed op kunnen stellen. Spelers zullen tijdens een rush naar voren aan wijzen waar zij de bal willen hebben, wat misverstanden in een counter voorkomt. PES 6 zal in januari van het volgende jaar het licht zien, voor de Xbox 360, PS2, GC en Xbox dus.

 1.   
  Double B's avatar

  dus…

 2.   
  ChielB's avatar

  Ach ja, uiteindelijk valt het altijd wel weer mee. 🙂
  Zolang de gamer maar blijft winnen…. 8)

 3.   
  Nirusu's avatar

  Agree

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  ach je weet hoe microsoft is

 5.   
  Copyc@t's avatar

  Nee het valt dus niet mee ze hebben gewoon glashard gelogen en het achteraf weer terug gedraaid. Dat valt net goed te praten xboxfans zitten er niet mee de rest vind het een schande…en terecht 👿

 6.   
  snowbob's avatar

  tja je moet wat zeggen, maar dit is wel heel erg belachelijk Microsoftie