Meer sluipmoorden in screens Assassin’s Creed

De eerstvolgende Prince of Persia look-a-like waar men schuimbekkend naar uitkijkt is uiteraard Assassin’s Creed. In deze game, waarin volgens Ubisoft vrijheid centraal staat, kruip je in de huid van Assassijnenleider Altaïr. Ubisoft wist ons al tussen neus en lippen door te melden dat er méér achter Assassin’s Creed zit dan alleen mensen uitschakelen in de Middeleeuwen, waardoor wij alleen maar nieuwsgieriger worden. Helaas meldde Lars ons gisteren dat de game pas in maart 2007 naar de PlayStation 3 komt, waardoor we nog een half jaartje moeten wachten op dit nieuwe juweeltje van Ubisoft. Een zoethoudertje is dan het enige wat we kunnen aanbieden in de vorm van deze screenshots.

En oja, mocht je over een half jaar enorm enthousiast zijn geraakt door de geweldige game die Assassin’s Creed naar alle waarschijnlijkheid gaat zijn, dan mag je in je handjes wrijven: Ubisoft gaat namelijk nóg een game maken met de engine van Assassin’s Creed. Het zou té voor de hand liggend zijn om te constateren dat dit ook een Assassin’s Creed game gaat worden, maar wie weet…

 1.   
  Tha Duck's avatar

  Mag ik een teiltje? Je kunt gewoon tussen de priesters lopen, richting je slachtoffer… en dat moet nog ’n half jaar duren. Ik zorg in ieder geval dat m’n PS3 tegen die tijd in de hoogglans staat met een rode loper richting de disklade.

 2.   
  ChielB's avatar

  Erg brute game gaat dit worden. Inderdaad een soort prince of persia, maar dan met een hitman-sausje. 8)

 3.   
  J-Loco's avatar

  Ik hoop zooo hard dat deze game voor de 360 komt..

 4.   
  Bumshakalakabum's avatar

  euh J-Loco.. Deze game staat ook gereleasd voor de Xbox 360 😉 alleen is daarvoor nog geen specifieke datum voor 😥 btw: relaxte game !! 8)

 5.   
  J-Loco's avatar

  ohh beter! Wist ik niet 😛 maar ehh word wel een vette game, meteen halen als tie uit komt!

 6.   
  Nirusu's avatar

  Pfft prachtig.

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  ziet er echt kk vers uit

 8.   
  n00kie's avatar

  bij elke screen die ik zie wordt ik gekker bij elke filmpje dat ik zie sla ik door… IK WIL DIT SPEEELLLEEEEEENNNN 😮

 9.   
  Tha Duck's avatar

  @ Shakaladingesbum: nee hoor, van een 360-versie is nog nooit sprake geweest. De kans dat hij wel gaat komen is zo groot als dat ik de lotto níet win, dus je hoeft je niet druk te maken. Er is echter nog geen 360-versie bevestigd, dus voorlopig bestaat Assassin’s Creed op de 360 niet.

 10.   
  J-Loco's avatar

  Dit ziet er beter uit dan al het ingame materiaal wat ik heb gezien tot nu toe, ik moet toegeven dan bijvoorbeeld games als Table tennis, saint’s row, Fight night 3 en Crysis er chill uit zien maar dit vind ik veel vetter (ligt ook aan de setting)

 11.   
  104069's avatar

  Assins creed wordt niet exclusive, dus ik ga er van uit dat er ook een 360 game van komt. 😆

 12.   
  Headdy NL's avatar

  de gameplay is hetzelfde als in die mooie filmpjes van prince of persia whooow 😀