Extreem veel opties in Need For Speed: Carbon trailer

Electronic Arts heeft weer zeer strak beeldmateriaal vrijgegeven van Need For Speed: Carbon. De trailer heeft de naam “customization trailer” mee gekregen en het laat precies zien wat je de naam doet vermoeden: de extreem uitgebreide opties om je favoriete wagen aan te passen. In het filmpje wordt een Subaru Impreza volledig aangepakt, van velgdiepte tot luchtgaten in alle soorten en maten.

In Need for Speed: Carbon zal je niet langer een eenzame racer zijn die samen met zijn auto leeft en in z’n uppie de races beleefd. Ditmaal heb je een team achter je staan die je helpt met de races. Zo zijn er uiteraard een aantal werklui die je auto tiptop in orde houden, maar ze kunnen je ook tijdens een race daadwerkelijk helpen door de tegenstanders dwars te zitten.
In Need for Speed: Carbon draait het erom om races te winnen en hierdoor grondgebied van rivaliserende bendes af te pakken. Wanneer je een aardig eindje gevorderd bent in de turf van je vijand, zul je tegen hun leider moeten racen, net zoals in Need for Speed: Most Wanted. De stad waarin je racet ligt in een bergachtig gebied en de meeste races tegen deze leiders zullen zich hierin afspelen. Deze zogenaamde canyon duels zijn bloedstollend snel en gevaarlijk, met haarspeldbochten, hoogteverschillen en smalle weggetjes.
Naast het racen is het uiteraard ook weer mogelijk om je auto naar eigen wens te tunen, waar je bij wordt gestaan door je crew. Het is dit keer mogelijk om te kiezen uit nog meer onderdelen, maar je kunt ze ook zelf ontwerpen.

De customization trailer is op deze site te vinden.

Need For Speed: Carbon zal begin november uitkomen voor de PC, PS2, Xbox, Xbox360, Gamecube, PSP en Nintendo DS. Op de PS3 en de Wii zal de game iets later verschijnen, afhankelijk van de lancering van de console.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Et downloaden waard ๐Ÿ˜€

 2.   
  Double B's avatar

  WEER UUUUUUREN WAGTEN VOORDAT JE DOWNLAOD BEGIND BIJ WORTHPLAYING!

 3.   
  MobileHome's avatar

  nergens last van

  on: ben benieuwd, heel vet dat je je eigen spullen kan ontwerpen. Hopen dat het niet TE moeilijk is ๐Ÿ˜›

 4.   
  Double B's avatar

  hij is idd gaaf, die gast zet gewoon alles op honderd :p
  ga ik zkrs kopen als hij uit is! 8)

 5.   
  ChielB's avatar

  De USA Mirror #2 is vaak een van de beste/snelste om van te downloaden, die linkt door naar File Front en werkt vrijwel altijd.

 6.   
  Mechanic Soldier's avatar

  Wow ๐Ÿ˜ฎ egt vet ook die muscle cars en dat tunen deze komt op mijn verlanglijstje ๐Ÿ˜€

 7.   
  Nirusu's avatar

  Vroem!

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  zeker vet dat tunen :D.hopelijk word die beter als nfsu 2 en most wanted want die waren gewoon kut.

  ik download zeker wel de demo eerst voor dat ik hem aanschaf .want sinds de laaste 2 nfsu2 en most wanted ben ik minder over nfs gaan denken.dus eerst demo checken kijken of die vet is