Sam Fisher aan het werk op screens van Double Agent

Nog even en dan kunnen we weer genieten van Sam Fisher`s kale kop. Vandaag hebben we weer 4 nieuwe screenshots ontvangen van Splinter Cell: Double Agent, die ons een gemiddelde werkdag van Sam laten zien. Deze vierde Splinter Cell-game belooft de beste uit de serie te worden met wederom een spannend verhaal, nieuwe gadgets en zeer mooie graphics.

Sam Fisher verliest in het nieuwe deel zijn dochter, ten gevolge van een tragisch auto-ongeval. Sam loopt hierdoor een trauma op en blijft maar aan zijn dochter denken. Om even aan iets anders te denken, vraagt hij aan Lambert of hij geen opdracht heeft. Sam wordt een baan aangeboden als NOC agent, waardoor hij zich tussen de bendes zal infiltreren om informatie te verschaffen. Zijn eerst bende is de John’s Brown Army, JBA. Door een brute bankoverval komt Sam echter in de gevangenis. De NSA, de organisatie welke achter Sam staat, zal Sam af en toe opdrachten geven. Sam Fisher blijft echter ook nog lid van de JBA en zal zijn loyaliteit moeten bewijzen en opdrachten uit moeten voeren. Als we dan vervolgens horen dat delen van het verhaal zich in Shanghai en een oorlogsgebied in Afrika afspelen, worden we helemaal benieuwd.

[SCREENSHOTS]

Lees ook de column GamersNet goes Ubisoft over het exclusieve bezoek aan Ubisoft, met nog meer gedetailleerde informatie over deze game.

Splinter Cell: Double Agent ligt op 19 oktober in de winkels voor de PC en Xbox 360. De PlayStation 2-, GameCube- en Xboxversies moeten een weekje langer wachten tot 26 oktober. Een release voor de PS3 is voorlopig nog niet bekend.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Ziet er goed uit 8)

 2.   
  Tom's avatar

  Sam is weer terug! 🙂

 3.   
  Double B's avatar

  ziet er grappig uit die nightvision zonder zijn pak 😆

 4.   
  Nirusu's avatar

  Echt vet lijkt me deze.