Tactische screens van Rainbow Six: Vegas

Een game waar veel fans van tactical shooters al lang naar uitkijken is Rainbow Six: Vegas. Om de pijn van het wachten op de release wat te verzachten, zijn er weer enkele screenshots de wereld ingestuurd. De beelden tonen de mooie, kleurrijke omgevingen van Las Vegas, als ook de brute actie die de game je zal voorschotelen.

De game speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Al daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten (Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics). Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.
Je teammaten zullen er niet voor Jan met de hele korte achternaam zijn. Ze zullen suggesties geven om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden.
Volgens Ubisoft biedt de nieuwe generatie console mogelijkheden om de AI eng goed te maken. Daarnaast zal zo als altijd een multiplayer aanwezig zijn, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

[SCREENSHOTS]

Rainbow Six: Vegas zal op 24 november verschijnen voor de Xbox360 en PC.
De PS3-release staat voorlopig nog gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar.

 1.   
  Dirkiee Pooh's avatar

  dit is wel het wachten waard 😀

 2.   
  cryfly's avatar

  plaatje 2 en 4 waren duidelijk het best, de rest was slecht

 3.   
  Headdy NL's avatar

  DaT ZiEt eR HeEl gOeD uIt! 😀

 4.   
  Double B's avatar

  2 ownd egt ja!

 5.   
  Nirusu's avatar

  Ziet er mooi uit man.

 6.   
  DARKSPEAR's avatar

  DIT WORD ZO ERG WREED TACTIC SHOOTER RULES dit ga ik egt kopen check screen 4 met annika lofquest die mooie background ik kan een wii kopen als ie uit is maar deze word ook van mij maar is red steel een game die uitkomt met de wii?

 7.   
  104069's avatar

  jezus christus…..mooie game 🙂