Zaken doen met Tony Montana in Scarface: The World is Yours filmpjes

In de nieuwe trailers van Scarface: The World is Yours doen we zaken met Montana. Tony fucking Montana. In de eerste twee filmpjes zien we een drugsexcort per boot en per auto. In de derde en onze persoonlijk favoriete gameplay-movie, zien we een afrekening met Tony Montana. Hij loopt lekker om zich heen te knallen met in één hand een AK74 met zijn karakteristieke bloedarrogante loopje. Let vooral op de voice over tijdens de rage van Tony, you f*cking c***sucker. De trailers zijn hier te bekijken.

In Scarface speelde Al Pacino zijn briljante rol als Tony Montana. Tony is een vluchteling uit Cuba met een afschuwelijke hekel aan het communisme. Wanneer hij zijn geluk in Miami gaat beproeven onder het motto ‘You know what capitalism is? Gettin’ fucked!’, komt hij in aanraking met mensen uit het drugscircuit. Tony bouwt een weg op en wordt een keiharde cocaïnehandelaar en heeft geen schijntje genade met verraders.
Het veelbelovende aan de game is dat veel locaties zullen worden nagemaakt uit de film. Het kenmerkende van de film zijn natuurlijk deze locaties, welke een en al macht en jaren tachtig uit ademen. De typische roze jaren ’80 club, de straten van Miami, de haven waar de drugs binnenkomt, de villa van Tony Montana met de beroemde leus ‘The World is yours’, hopelijk zit het er allemaal in. Het verhaal wordt herschreven door David McKenna, bekend van American History X, Blow en S.W.A.T. De game gaat verder waar de film ophield. Dit betekent niet dat het spel zich af speelt in het crematorium, want voor de gelegenheid leeft Tony Montana nog. Zijn zus doet niet aan reïncarnatie en Tony staat er helemaal alleen voor, nadat zijn drugsimperium als een kaartenhuis in elkaar is gevallen. Toch blijft Tony geloven in het succes van yeyo en besluit daarom, nadat hij er even tussen uit is geweest, terug te keren naar Florida. Fucking Montana is back in fucking Miami.

Scarface: The World is Yours verschijnt 19 oktober voor de PC, Xbox, PlayStation 2 en PlayStation Portable.


Tony is niet van de kantoorbaan.

  1.   
    Lasso's avatar

    Oeh, helaas wel veel pop ups als de boot in de trailer hard gaat. Verder kijk ik zo erg uit naar deze titel. Ik kan niet wachten…

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    aan die filmpjes tezien lijkt me het een kk vers spel kan niet wacten

  3.   
    snowbob's avatar

    @ Crimineeltj

    Kan je dat kk weg laten?

    maar dit lijkt me zeker een leuk spel