Prey 2 al in de maak?

Het eerste deel van de shooter Prey is nog maar net goed en wel uit, of er zijn al weer geruchten over een mogelijke opvolger. In een interview met Next Generation heeft Scott Miller, algemeen directeur van 3D Realms, lichtelijk laten vallen dat ze Prey 2 al aan het ontwikkelen zijn. Op de vraag waar ze op dit moment mee bezig zijn antwoordde Miller resoluut: “Prey 2 natuurlijk!”.

Het nieuws is opzich wel opvallend te noemen. Niet zo zeer dat er een opvolger komt van het al vrij succesvolle eerste deel, maar des te meer aangezien de ontwikkelperiode van deel 1 bijna tien jaar heeft geduurd. Veel meer informatie over het verhaal en op welke consoles Prey 2 zal gaan verschijnen is er voorlopig nog niet, maar Miller wist al wel te melden dat ze zich vooral gaan richten op een beter gevechtsysteem en opnieuw veel innovatieve gameplay.

Prey 2 zal waarschijnlijk voor Kerst 2016 in de winkels liggen.

  1.   
    WoKingNL's avatar

    2016?!!?!? Gaan ze er weer zo lang over doen ? ๐Ÿ˜ฎ

  2.   
    Mick.W's avatar

    lol maar als het weer zo verassend en leuk is als prey (1) dan is het ut wachten wel waart

  3.   
    Narcist's avatar

    Harhar. De enige reden dat de ontwikkeling van Prey zolang duurde was omdat ze de technologie voor die portals niet hadden. Hadden zie die wel, was het spel al veel eerder uitgeweest.

  4.   
    ChielB's avatar

    @GameFreakster: die laatste zin moet je wel met een tikkeltje sarcasme/zout nemen. (of een bus zout :wink:)

  5.   
    spysiem's avatar

    lol ja ik denk dat ze het nu wel sneller kunnen ๐Ÿ˜› ze weten nu hoe het moet en waarschijnlijk ook geld genoeg om de crew te verdriedubbelen zodat we nog maar 3,nogwat jaar hoeven te wachten ๐Ÿ˜†

  6.   
    wesleyjaja's avatar

    2006… ๐Ÿ™‚

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    ja of ze willen nu de technologie die pas in 2016 goed gaat werken ๐Ÿ˜›

  8.   
    Ruudjee's avatar

    Hahaha ๐Ÿ˜›

    maarja, 2016 is wel heeeel laat hoor ๐Ÿ™„

  9.   
    MaxrinAss's avatar

    dan zegt iedereen: Wat was prey ook al weer?? ๐Ÿ˜›

  10.   
    WW's avatar

    Die laatste zin was als grap bedoeld, omdat over Prey 1 ook 10 jaar werd gedaan (maar dat had zoals al gezegd zo z’n redenen). ๐Ÿ˜‰